Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται η ταινία για τον Χίτσκοκ στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες

Έρχεται η ταινία για τον Χίτσκοκ στις ελ...

Το φιλμ που διεκδικεί Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ, θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 7/2 από την Odeon

Την προσεχή Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία “Χίτσκοκ” σε σκηνοθεσία του Εγγλέζου Σάσα Γκερβάζι.

“Το περίφημο «άγγιγμα του Χίτσκοκ» είχε τέσσερα χέρια και τα δυο από αυτά ανήκαν στη σύζυγό του, την Άλμα!”, είχε πει για τον περίφημο μετρ του τρόμου, ο Τσαρλς Σάμπλιν (κριτικός κινηματογράφου).

Μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος και ανάμεσα στους σημαντικότερους σκηνοθέτες όλων των εποχών, ο Άλφρεντ Χίτσκοκ κατάφερε να χαράξει ανεξίτηλα το όνομά του στην ιστορία του κινηματογράφου δίνοντας άλλη διάσταση στο ψυχολογικό θρίλερ και την έννοια του σασπένς. Ο ίδιος χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους πιο ιδιοφυείς αλλά και αποτελεσματικούς εικονοκλάστες του παγκόσμιου σινεμά. Ποιο ήταν ωστόσο το μυστικό του υπερόπλο? Τι κρυβόταν πίσω από την τεράστια επιτυχία του;

Αυτό επιχειρεί να παρουσιάσει η συγκεκριμένη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς στο ρόλο του Χίτσκοκ, την Έλεν Μίρεν στο ρόλο της συζύγου του Άλμα και την Σκάρλετ Γιόχανσον ως Τζάνετ Λι, την ηθοποιό που έπαιζε στο θρίλερ-αριστούργημα του, το “Ψυχώ” του 1960.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture