Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Sugahspank υπόσχεται μία μοναδική βραδιά χιπ χοπ και σουίνγκ στο μπαρ Νότος της Πάτρας

Η Sugahspank υπόσχεται μία μοναδική βραδ...

Η καλλιτέχνιδα από τον Πειραιά με την εξωτική εμφάνιση θα εμφανιστεί στις 3 Φεβρουαρίου το βράδυ

Η ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα και αγαπημένη πλέον του ελληνικού ακροατηρίου, η τραγουδίστρια Sugahspank, με την εξωτική εμφάνιση, με καταγωγή από τον Πειραιά, που γράφει μουσική και στίχους, αλλά κυρίως μαγεύει με την ιδιαίτερη φωνή της, θα έρθει για μία μοναδική live εμφάνιση αυτή την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στο μπαρ Νότος της Πάτρας στην οδό Πατρέως.

Η Sugahspank έχει ξαναεμφανιστεί στο μπαρ Νότος μαζί με τους Swing Shoes. Σε συνέντευξη της στο σάιτ CultureNow, στο ερώτημα γιατί επέλεξε να ασχοληθεί με την hip hop αρχικά η οποία για τα ελληνικά δεδομένα δεν είναι τόσο δημοφιλές είδος μουσικής, απήντησε ότι «ήταν απλώς η μουσική που άκουγα κυρίως στην εφηβεία μου.

Τότε σχεδόν τυχαία γνωρίστηκα με παιδιά που ασχολούνταν με το hip hop, φτιάξαμε μουσική για πλάκα και όλα έδειχναν ότι ήμουν καλή σε αυτό που έκανα. Στην πορεία ασχολήθηκα με πολλών ειδών μουσικές, ανάλογα με την περίοδο, άλλωστε ποτέ δεν άκουγα μόνον ένα πράγμα. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι η μουσική έχει σύνορα”.

Όσο για το πρωτότυπο καλλιτεχνικό όνομα της, το Sugahspank, είπε ότι αναφέρεται στους Sugah Galore, την μπάντα που παίζει από το 2004. “Χωρίς τα παιδιά δεν θα ήμουν εδώ που είμαι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το 2008 κυκλοφόρησε το προσωπικό της άλμπουμ "The Incredible / The Invisible" όπου έχει γράψει στίχους αλλά και μουσική και έχει τύχει σημαντικής αποδοχής απο το κοινό.

Παράλληλα έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα όπως με τους The Swing Shoes,  DJ Oxocube και την Ειρήνη Δημοπούλου με ακούσματα Grooving Soul και Swing.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture