Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Λάνθιμος παίρνει διεθνές βραβείο για την ταινία που ακόμη δεν έχει γυρίσει!

Ο Λάνθιμος παίρνει διεθνές βραβείο για τ...

To βραβείο αφορά στο Lobsterμ την τέταρτη ταινία μεγάλου μήκους που θα γυρίσει

Είναι μια από τις πλέον υπολογίσιμες ανερχόμενες δυνάμεις του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ο πολυβραβευμένος Γιώργος Λανθιμος (και υποψήφιος για Οσκαρ στο παρελθόν) αποδεικνύει ξανά τη δυναμική του, αφού απέσπασε το βραβείο Αrte από το cinemart στο Ρότερνταμ.

To βραβείο αφορά στο Lobsterμ την τέταρτη ταινία μεγάλου μήκους που θα γυρίσει. Η επιτροπή μελέτησε την πρόταση του σκηνοθέτη και έκανε λόγο για ένα « εξόχως συναρπαστικό και πολύ πρωτότυπο project, από έναν από τους πιοταλαντουχους, ανερχόμενους δημιουργούς της τελευταίας δεκαετίας».

Τι είναι το Lobster; Μια ταινία που αφηγείται μια ιστορία αγάπης έξω από συμβάσεις στο μακρινό μέλλον. Εκεί όπου όσοι δεν κατορθώνουν να βρουν το ταίρι τους, μεταμορφώνονται σε ζώα κι απελευθερώνονται στο δάσος. Ο Γιώργος Λάνθιμος δηλώνει πως πρόκειται για «μια ιστορία για την αγάπη, δίχως να είναι μια συμβατική ερωτική ιστορία. Παρατηρεί τους τρόπους και τους λόγους που κάποιοι άνθρωποι έρχονται κοντά και γίνονται ζευγάρια, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Είναι μια ιστορία για τα τρομακτικά αποτελέσματα της μοναξιάς, του φόβου να πεθάνεις μόνος. To Lobster είναι συμπαραγωγή της Ιρλανδίας, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture