Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

PizzaCcono, FruttiCcono: Τώρα το χωνάκι δεν είναι μόνο… παγωτό!

PizzaCcono, FruttiCcono: Τώρα το χωνάκι ...

Δοκιμάστε τα φρέσκα και λαχταριστά προϊόντα του!

Άνοιξε τις πόρτες του την προηγούμενη βδομάδα το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα PizzaCcono, FruttiCcono. Ένα κατάστημα στις αποχρώσεις του ρουμπινί, βεραμάν και inox.

Τα προϊόντα που προσφέρει εκτός από την pizzaCcono, είναι: hotdog και hotdog σε κώνο, φρέσκα ζυμαρικά με διάφορες σάλτσες της επιλογής σας, το περίφημο Naan σάντουιτς και το frozen yogurt με διάφορα φρούτα και toppings.

Στο PizzaCcono ξεκινούν τη ζύμη από το αλεύρι και το νερό, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία.  Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κανένα υλικό σε κατεψυγμένη μορφή.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο εκπρόσωπος της εταιρείας J. G. BIK. SERVICES LTD Γιάννης Μπίκινης, που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο concept, σκοπός είναι η ανάπτυξη τέτοιων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα με την μέθοδο του franchise: «το ενδιαφέρον για καταστήματα street food είναι μεγάλο και σκοπός μας είναι να δώσουμε μια εναλλακτική λύση με χαμηλό κόστος επένδυσης και χαμηλό κόστος τελικού προϊόντος δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών και στα κατά τόπους τοπικά προϊόντα».

Το PizzaCcone βρίσκεται στην οδό Βότση 24 και Ρ. Φερραίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις