Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 22 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 22 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας ο επικοινωνιακός Ερμής, σχηματίζει μια θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό σήμερα, μια επιρροή η οποία προσφέρει ιδιαίτερη διαύγεια στη σκέψη, πολλές ευφυείς ιδέες και  συνειδητοποιήσεις, και μικρές ευχάριστες εκπλήξεις. Ιδανική μέρα για επαφές, αλλά και για αγορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Ιχθείς

Ένα βάρος μπορεί να φεύγει σήμερα απ’ τους ώμους και απ’ τη ψυχολογία σας. Κι αυτό γιατί είναι μέρα όπου κλείνουν ορισμένα ζητήματα και κύκλοι, με θετικό τρόπο. Πιθανές και ευνοϊκές, απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σας. Ευνοείται ιδιαίτερα η αγορά νέου υπολογιστή ή κινητού. Μηνύματα στα όνειρά σας που δίνουν λύσεις.

Κριός

Μια αρκετά καλή ημέρα, ειδικά για την επικοινωνία και την κοινωνική σας ζωή. Το θετικό εξάγωνο  Ερμή-Ουρανού φέρνει μικρές εκπλήξεις, νέα, συνειδητοποιήσεις και ευχάριστες συναντήσεις ή γνωριμίες. Η επινοητικότητά σας δίνει λύσεις, ενώ η νοητική σας δύναμη είναι στα καλύτερά της τώρα. Τα σχέδιά σας κινούνται  γρήγορα.

Ταύρος

Θετική για τα επαγγελματικά  σας η όψη Ερμή-Ουρανού, η οποία φέρνει γρήγορες εξελίξεις, ενώ η τεχνολογία φαίνεται να σάς βοηθά σε διάφορα επίπεδα. Μπορεί κιόλας σήμερα να έχετε εμπνεύσεις και ιδέες γόνιμες, ή ορισμένες συνειδητοποιήσεις, ακόμα και μέσα στον ύπνο και στα όνειρά σας. Καλά πάνε και τα έσοδα.

Δίδυμοι

Η ευνοϊκή γωνία Ερμή-Ουρανού προσφέρει διαύγεια στη σκέψη και στην επικοινωνία, η οποία γίνεται τώρα ξεκάθαρα και αποτελεσματικά. Καλή μέρα για να αγοράσετε καινούργιο κινητό, υπολογιστή ή άλλη συσκευή υψηλής τεχνολογίας. Εύνοια επίσης σε δικτύωση, σπουδές, νομικά θέματα, ενώ τα σχέδιά σας πάνε καλά.

Καρκίνος

Η θετική όψη Ερμή-Ουρανού βοηθά σήμερα τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, με απρόσμενους τρόπους. Ίσως και η τεχνολογία παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό, ενώ εάν χρησιμοποιείτε το ίντερνετ θα βγείτε κερδισμένοι. Κατά τ’ άλλα ωστόσο θα είναι μια μέρα με αυξημένη ανάγκη για απομόνωση και φυγή απ’ τις πολλές φασαρίες.

Λέων

Ο σύντροφος, οι καλοί φίλοι  και οι συνεργάτες είναι μια θετική επιρροή στη ζωή σας σήμερα και μπορεί να σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Επίσης θετικές, ίσως και απρόσμενες εξελίξεις είναι πιθανές σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, όπου τα πράγματα κινούνται πιο γρήγορα. Καλή μέρα για συμφωνίες και συζητήσεις – πολλές ιδέες.

Παρθένος

Ο επικοινωνιακός Ερμής έχει ενεργοποιήσει τον επαγγελματικό σας οίκο και μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα φέρει επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ σήμερα που σχηματίζει μια θετική όψη με τον  Ουρανό, είναι πιθανές απρόσμενες και γρήγορες εξελίξεις και πρόοδος. Πιθανόν ορισμένα άτομα να σάς  στηρίζουν. Η τεχνολογία βοηθά.

Ζυγός

Πολλές και νέες ιδέες ή συνειδητοποιήσεις φέρνει η θετική όψη Ερμή-Ουρανού, ενώ επίσης είναι πιθανές ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά αλλά και απ’ τους συνεργάτες. Γίνεται μια πρόοδος σήμερα στη κοινωνική σας ζωή  γενικά αλλά και στη δημιουργικότητά  σας. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας.

Σκορπιός

Θέματα σπιτιού κι επαγγελματικών πάνε καλά σήμερα με την ευνοϊκή όψη Ερμή-Ουρανού. Η επιρροή αυτή σχετίζεται και με την υψηλή τεχνολογία, κι έτσι είναι καλή μέρα για ανάλογες εγκαταστάσεις και αγορές που θα διευκολύνουν την οικιακή κι εργασιακή σας καθημερινότητα. Ιδέες, συζητήσεις, συνειδητοποιήσεις, πρόοδος.

Τοξότης

Μικρές ευχάριστες εκπλήξεις, νέα, μηνύματα, τηλέφωνα κι εξελίξεις είναι πιθανές σήμερα με τη θετική γωνία Ερμή-Ουρανού. Στα ερωτικά μπορεί να ειπωθούν πράγματα που ξαφνιάζουν ή ενθουσιάζουν, ενώ κι εκεί κινούνται γρήγορα οι καταστάσεις. Καλή μέρα για να αγοράσετε νέο κινητό, laptop ή άλλες συσκευές.

Αιγόκερως

Το θετικό εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόσμενα έσοδα ή άλλες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Ίσως κιόλας η οικογένεια σάς βοηθά με κάποιους τρόπους. Απελευθερώνεστε απ’ το παρελθόν. Νέες ιδέες για κερδοφόρες ενέργειες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being