Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το νέο βιβλίο του Σταύρου Ιντζεγιάννη παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πάτρας στις 18/1

Το νέο βιβλίο του Σταύρου Ιντζεγιάννη πα...

Πρόκειται για τη συλλογή διηγημάτων με τίτλο «ΤαΓΚΟ, ένα βήμα μπροστά δυο βήματα πίσω»

Αυτή την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών στην οδό Μαιζώνος, η εκδήλωση παρουσίασης του τελευταίου βιβλίου του Πατρινού συγγραφέα, δημοσιογράφου και χρονογράφου Σταύρου Ιντζεγιάννη με τίτλο «ΤαΓΚΟ, ένα βήμα μπροστά δυο βήματα πίσω».

Για το βιβλίο  θα μιλήσουν οι φιλόλογοι Παναγιώτα Λάμπρη και Αλέξανδρος Χάϊδας ενώ την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Πρόκειται για το δέκατο τέταρτο βιβλίο, του έγκριτου λογοτέχνη και δημοσιογράφου, ποιητή και συνεργάτη της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας, Σταύρου Ιντζεγιάννη.

«Δεν ξέρω μα την αλήθεια, αν όλα αυτά τα ’ζησα ή τα φαντάστηκα. Ίσως και τα δύο.

Άλλωστε πιστεύω ότι το όνειρο συμπορεύεται τόσο αξεδιάλυτα με την πραγματικότητα, έτσι που κανείς δεν ξέρει πού σταματά το ένα και πού αρχίσει το άλλο…Κι αυτή είναι η ομορφιά της ζωής».

Μ’ αυτήν την εισαγωγή καλωσορίζει τους αναγνώστες στο καινούργιο του βιβλίο, τη συλλογή διηγημάτων «ΤαΓΚΟ –  Ένα βήμα μπροστά, δυο βήματα πίσω» (εκδ. Ίδιον, Ρίο Πατρών, 2011) ο Σταύρος Ιντζεγιάννης.

Όπως έχει σημειωθεί, όλες οι ιστορίες είναι γραμμένες με ιδιαίτερη μαεστρία και έχουν ως αρωγό την πλούσια λυρική γλώσσα, την αμεσότητα της πρωτοπρόσωπης αφήγησης καθώς και το ευφυές, συχνά σαρκαστικό χιούμορ του κυρίου Ιντζεγιάννη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture