Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Το «The Impossible» στο δημοτικό κινηματογράφο Απόλλων

Αίγιο: Το «The Impossible» στο δημοτικό ...

Από την Πέμπτη μέχρι την Τετάρτη

Με μια ταινία κινουμένων σχεδίων και μια περιπέτεια συνεχίζονται από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 23 του μήνα οι προβολές του δημοτικού κινηματογράφου «Απόλλων». Για τους λάτρεις των κινουμένων σχεδίων θα παίζεται η ταινία «Οι πέντε θρύλοι» μεταγλωττισμένη στα ελληνικά  και για εκείνους που αγαπούν τις περιπέτειες η ταινία «The Impossible».

«Οι πέντε Θρύλοι»: Ο Άγιος Βασίλης, το Πασχαλινό Λαγουδάκι, η Νεράιδα των Δοντιών, ο Τζάκ ο Πάγος και η Άμμος φροντίζουν τα παιδιά. Εναντίον τους είναι ο Πανούργος Σκοτεινός που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και να εξαλείψει τα όνειρα των παιδιών. Η σκηνοθεσία είναι των  Γουίλιαμ Τζόυς και Πίτερ Ράμσι. Ακούγονται οι φωνές των Αλμπάνη, Τριανταφύλλου, Μήλιου κ.α. Η ταινία θα παίζεται σε μια προβολή 6:15-8:00.

“The Impossible”: Η Μαρία ο Χένρι και τα τρία τους παιδιά ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη για να απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου όμως, καθώς η οικογένεια ξεκουράζεται, μια τρομακτική βοή ακούγεται και μια τεράστια  μάζα σκοτεινών νερών σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Το χάος που δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές και ο τρόμος που έζησαν χιλιάδες άνθρωποι περιγράφονται μαζί με απίστευτες αποδείξεις κουράγιου και συμπόνιας. Η σκηνοθεσία είναι του Χουάν-Αντόνιο Μπαγιόνα. Παίζουν:  Ναόμι Γουότς, Γιούαν- Μακ Γκρέγκορ.  Ώρες προβολών 8:00-10:00 και 10:00-12:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture