Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος "Δανιηλίς" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος "Δα...

Χθες στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ"

Χθες πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας «Δανιηλίς», σε μία ζεστή εκδήλωση, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΕΡΑΣ». Οι παρευρισκόμενες ευχήθηκαν υγεία και δύναμη για δημιουργία και προσφορά καθώς συμφώνησαν ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι η απάντηση στην οικονομική και όχι μόνο κρίση που βιώνουμε κατά τα τελευταία χρόνια.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε φιλικό δείπνο και ανταλλαγή δώρων. Συζητήθηκε και η δράση συλλογής βασικών ειδών υπέρ των κρατουμένων στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Η δράση αυτή ξεκίνησε την 10/12/2012 με την εκδήλωση του Σοροπτιμιστικού Ομίλου στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΕΡΑΣ», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και της Παγκόσμιας Ημέρας Διεθνούς Σοροπτιμισμού, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν είδη απαραίτητα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των φυλακισμένων (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν, αφρό ξυρίσματος κ.λπ.).

Η συγκέντρωση των ειδών συνεχίστηκε για έναν ολόκληρο μήνα στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου και ολοκληρώνεται σήμερα, 10/1/2013.

Κατά την αποτίμηση της δράσης, διαπιστώθηκε ότι η  ανταπόκριση των Πατρινών, και όχι μόνο, ήταν συγκινητική, καθώς συνέβαλαν στη συγκέντρωση σημαντικών ποσοτήτων βασικών ειδών, τα οποία θα παραδοθούν από αντιπροσωπεία του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας στις φυλακές Αγίου Στεφάνου το Σάββατο 12/1/2013. Κατά την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, θα γίνει και κοπή πίτας στις φυλακές και θα προσφερθούν στους κρατουμένους μικρά γλυκίσματα, τα οποία θα συνοδεύουν τις ευχές των μελών του «Δανιηλίς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View