Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μαγευτική η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου

Μαγευτική η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου

Στο Ηράκλειο

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του κινηματοθεάτρου "Αστόρια" στο Ηράκλειο χθες το βράδυ, στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου για την "Ηλιαχτίδα".

Ο γνωστός δημιουργός και η ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου, παρουσίασαν ένα ποικίλο πρόγραμμα πιάνο –φωνή, που αποζημίωσε το κοινό, ενώνοντας τη σκηνή με την αίθουσα.

Μια συναυλία - πράξη αλληλεγγύης, ως απάντηση στη βαρβαρότητα, όπως τη χαρακτήρισε και επί σκηνής ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης ο οποίος μάλιστα μοιράστηκε ισότιμα με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα "Αρμός" το χρόνο της συναυλίας, καταδεικνύοντας την εκτίμηση που τρέφει στην καλλιτεχνική πορεία τους.

Ο Θ.Μικρούτσικος χαρακτήρισε τη Ρίτα Αντωνοπούλου "την καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια της τελευταίας δεκαετίας", ενώ με άκρως εγκωμιαστικά λόγια αναφέρθηκε και στο συγκρότημα "Αρμός", λέγοντας ότι έχουν να επιδείξουν εκπληκτικά πράγματα, μια εντυπωσιακή δουλειά με την οποία "ανοίγουν παραθυράκι στο μέλλον".

Το συγκρότημα «Αρμός», με το ιδιαίτερο Μεσογειακό ύφος και τις σημαντικές συνεργασίες στην μέχρι σήμερα δισκογραφία του, αποτελείται από τους: Λευτέρη Μουρτζάκη στο τραγούδι, Μάνο Σμαργιανάκη στο τραγούδι και στην κιθάρα, Απόστολο Ξυριτάκη στο πιάνο και Γιάννη Καγιαδάκη στο μπάσο. Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί Μανώλης Κανακάκης και Κυριάκος Καραμπερόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture