Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ευχές για τη νέα χρονιά στον Δήμαρχο Πατρέων με καρναβαλική κατασκευή και το πρώτο συλλεκτικό pin

Ευχές για τη νέα χρονιά στον Δήμαρχο Πατ...

Ανάλογα αναμνηστικά προϊόντα και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στους αρχηγούς των παρατάξεων

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χαράλαμπος Καρκούλιας ευχήθηκε στο Δήμαρχο Πατρέων, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων για την έλευση της νέας χρονιάς μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Χαράλαμπος Καρκούλιας απέδωσε στο Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά ένα καλαίσθητο αγαλματίδιο από τη σειρά των επίσημων αναμνηστικών προϊόντων και έτσι για πρώτη φορά μια καρναβαλική κατασκευή θα φιλοξενείται στο γραφείο του Δημάρχου. Παράλληλα του έδωσε και το συλλεκτικό pin του Πατρινού Καρναβαλιού και μάλιστα το Νο1 από τα 1000 αριθμημένα αντίτυπα που κυκλοφορεί.

Το επίσημο αναμνηστικό αγαλματίδιο αποτελεί πήλινη κατασκευή του Καρναβαλικού Εργαστηρίου πάνω σε σχέδιο του Αντώνη Παπαντωνόπουλου, ενώ το συλλεκτικό pin αποτελεί κατασκευή του Καρναβαλικού Εργαστηρίου (λογότυπο ανάγλυφο σε ορείχαλκο) σε σχέδιο του Πέτρου Βρυώνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture