Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Βγάλτε τις Μάσκες": Σεμινάριο υποκριτικής τέχνης από την ηθοποιό και σκηνοθέτη Έφη Μεράβογλου

"Βγάλτε τις Μάσκες": Σεμινάριο...

1ος κύκλος σεμιναρίου για επαγγελματίες ηθοποιούς

Το Σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες ηθοποιούς ή σε όσους έχουν παρακολουθήσει σε θεατρικό εργαστήρι. Μπαίνοντας στο επάγγελμα του ηθοποιού καταλαβαίνουμε πόσο ακρωτηριασμένοι είμαστε από τα ταμπού της... κοινωνίας, από κανόνες, συμπεριφορές που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, από το σχολείο, την εκκλησία. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε ακούγοντας από μικροί τις φράσεις, οι άντρες δεν κλαίνε, τα καλά παιδιά δεν μιλάνε έτσι, σταμάτα, μην, κ.λ.π έχουνε ως αποτέλεσμα την διάβρωση της ελευθερίας μας.

Καιρός να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και οι νεότερες γενιές να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ακόμα και αν η εποχή, οι συνθήκες, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, δεν βρίσκονται δίπλα στο να βοηθήσουν στην πρόοδο και στην συνέχεια νέου πνευματικού υλικού.
Τα μαθήματα θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε ως ηθοποιοί, να ανακαλύψουμε αιτίες και προβλήματα που έχουν ως συνέπεια στο παίξιμο μας. Να κατανοήσουμε τον όρο ΟΜΑΔΑ και να αρχίσουμε να κατανοούμαι τα θετικά μιας παράστασης.

Είναι ένας καλός λόγος να γνωριστούμε και να μπορέσουμε να διευρύνουμε τις γνώσεις μας , μπαίνοντας στο δημιουργικό μέρος μιας παράστασης. Απώτερος σκοπός μια μελλοντική συνεργασία μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Ύστερα από 23 σκηνοθεσίες και συμμετοχές σε αρκετά έργα παρά το νεαρό της ηλικίας και πατημένα τα 30 νιώθω την ανάγκη να αφυπνίσω αρκετούς συναδέλφους μου μέσα από την συστηματική δουλειά μου.
Εισηγήτρια σεμιναρίων Υποκριτικής, Χοροκίνησης σε μαθητές Δραματικών σχολών, σε θεατρικά εργαστήρια , εκπαιδευτικούς και θεατρικό παιχνίδι σε σχολεία.

Έναρξη Σεμιναρίου τον Φεβρουάριο έως Απρίλιο.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο mail: [email protected]

Οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν και ένα βιογραφικό με φωτογραφία.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture