Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 5 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 5 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Τον χαοτικό εαυτό σας βγάζει έντονα στην επιφάνεια σήμερα η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα και θέλει προσοχή γιατί η αφηρημάδα που δημιουργεί μπορεί να φέρει λάθη και μπερδέματα. Τάση για εξαπατήσεις και αυταπάτες. Έντονη ανάγκη φυγής. Ιδανική μέρα ωστόσο για οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Προσοχή επίσης στο αλκοόλ.

Αιγόκερως

Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα απ’ τις δράσεις σας σήμερα, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα  είναι πιθανό να φέρει περιπλοκές, ενώ υπάρχει γενικά μια αντιπρακτικότητα ή και χάος. Χαλαρώστε λίγο την ανάγκη σας για τέλεια οργάνωση και απολαύστε τη καλή μουσική και τη τέχνη. Πιθανά επικοινωνιακά μπερδέματα.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας εύκολα ξεφεύγει εκτός πραγματικότητας και σήμερα ειδικά χρειάζεται περισσότερη προσοχή στη ονειροπόληση και στις αυταπάτες ή τα ψέματα γενικά. Ειδικά σε σχέση  με οικονομικά θέματα, προσέξτε τα λάθη και τα μπερδέματα. Αναμένεται ωστόσο να είναι μια ήρεμη μέρα, ιδανική για να απολαύστε την τέχνη.

Ιχθείς

Η φυσική τάση του ζωδίου σας για ονειροπόληση και φυγή γίνεται πολύ πιο έντονη σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, κάτι όμως που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα και μπερδέματα λόγω αφηρημάδας. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα ρομαντικό το κλίμα – καλή μέρα για ερωτικά ραντεβού και τέχνη. Προσοχή σε πλάνες όμως.

Κριός

Μια σχετικά ήπια μέρα, με τη Σελήνη απ’ τη Παρθένο να τονίζει τον οίκο της εργασίας. Ωστόσο λόγω του ότι σχηματίζει αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα, είναι πιθανό να μην έχετε και τόση όρεξη για δουλειά ή να επικρατεί μια σύγχυση. Προσέξτε τα μπερδέματα, τα ψέματα αλλά και να μην παρακοιμηθείτε.

Ταύρος

Ρομαντική διάθεση δημιουργεί σήμερα η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, μια μέρα ιδανική για φλερτ κι ερωτικά ραντεβού. Υπάρχει βέβαια το στοιχείο της πλάνης, γι’ αυτό προσοχή να μην παρασυρθείτε σε λάθος καταστάσεις. Προσέξτε και τις παρεξηγήσεις στις φιλικές σχέσεις. Πολύ καλή μέρα για καλλιτεχνική δημιουργία.

Δίδυμοι

Μια σύγχυση είναι λογικό να υπάρχει  σήμερα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να θολώνει το νου και τα συναισθήματα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα μπερδέματα και  τις εξαπατήσεις στα επαγγελματικά. Μην αναζητάτε «σωτήρες» από τίποτα και από κανέναν γιατί έτσι θα γίνεστε θύματα εκμεταλλευτών. Τάση για αυταπάτες.

Καρκίνος

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα θολώνει το νου και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε την αφηρημάδα  και τα επικοινωνιακά μπερδέματα. Φροντίστε επίσης να μην παρεξηγείτε τους άλλους. Πιθανά λάθη σε σπουδές ή μαθήματα, καθυστερήσεις σε ραντεβού. Αυξημένη φαντασία και ονειροπόληση, που σας κάνει αντιπρακτικούς.

Λέων

Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά μπερδέματα και τις πλάνες, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να κάνει λίγο χαοτική την ατμόσφαιρα. Μην τρέφετε αυταπάτες και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα. Πιθανά λάθη ή απώλειες. Ωστόσο ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός είναι αυξημένοι.

Παρθένος

Με το που εισέρχεται στο ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον χαοτικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό είναι λογικό να βιώνετε σύγχυση και μια θολούρα. Έντονες τάσεις φυγής, ονειροπόληση και αφηρημάδα. Ιδιαίτερα ρομαντική όμως μέρα, ιδανική για ερωτικά ραντεβού και για ενασχόληση με τη τέχνη και τη πνευματικότητα.

Ζυγός

Δεν αναμένεται να είναι και η  πιο αποτελεσματική μέρα, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί τάσεις φυγής και έλλειψη πρακτικότητας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας  για ξεκούραση, στιγμές απομόνωσης και απόλαυσης της μουσικής και της τέχνης. Προσέξτε τα μπερδέματα στην εργασία. Πιθανή συνειδητοποίηση αυταπατών.

Σκορπιός

Η φαντασία και ο ρομαντισμός  σήμερα είναι στο μάξιμουμ, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να δίνει την ευκαιρία για υπερβατικές στιγμές έρωτα και τέχνης. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε τις πλάνες αλλά και τα μπερδέματα ή τις παρεξηγήσεις στα ερωτικά και τις φιλίες. Φροντίστε να μην κάνετε ανεδαφικά σχέδια για το μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being