Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσίασε χθες η Ντορέττα Παπαδημητρίου με Adele και υπέροχη κίνηση

Εντυπωσίασε χθες η Ντορέττα Παπαδημητρίο...

Ήρθε 1η χθες στο Dancing with the stars 3, με 34 βαθμούς παίρνοντας μέχρι και 8άρι στη βαθμολογία

Εντυπωσιακή πραγματικά ήταν η χθεσινή εμφάνιση της ηθοποιού Ντορέττας Παπαδημητρίου, στο σώου Dancing with the stars 3 του ΑΝΤ1.

Η πρώην αθλήτρια που ως γνωστό έλκει την καταγωγή της από το γειτονικό Αίγιο, χόρεψε με τον παρτενέρ της Παύλο το κομμάτι Skyfall της Adele από το τελευταίο φιλμ Τζέιμς Μποντ και έφτασε για άλλη μία Κυριακή στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 πόντους, όσους και ο λαικός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός που επίσης πάει εξαιρετικά. Μάλιστα η Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει καταπληκτικό λίκνισμα και κίνηση πήρε και βαθμό 8 από την Κάτια Δανδουλάκη, γεγονός που προετοιμάζει το έδαφος ενδεχομένως και για 9άρι τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως έγραψε το σάιτ queen.gr, απ’ όπου και οι φωτό παρακάτω, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλλον αδικήθηκε στην βαθμολογία και θα έπρεπε να λαμβάνουν υπόψη τους όλοι που ψηφίζουν κριτές και ακροατές πως η Ντορέττα γίνεται χίλια κομμάτια για να μπορέσει να βγάλει κάθε εβδομάδα την χορογραφία της.

Μιας και δεν είναι μόνο το Dancing with the stars 3 που θέλει χρόνο, αλλά και στο θέατρο Τζένη Καρέζη, έχει και τα 2 υπέροχα αγόρια της, και όλα τα υπόλοιπα στην ζωή της, και μέσα σε αυτά στηρίζει και το έργο της W.I.N. Hellas.

Το queen.gr την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε την διπλή καμπάνια, η μία είναι με τα μηνύματα sms στέλνοντας στο 19059 την λέξη ΒΙΑ, όπου 1 ευρώ πάει στον αγώνα για να βοηθηθούν όλες οι γυναίκες που έχουν ανάγκη και είναι μέχρι και σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Η Ντορέττα στήριξε την προσπάθεια με τα ειδικά Love βραχιολάκια και φυσικά όταν το ζήτησε η Χριστίνα Κοντοβά που έχει σχεδιάσει και τα βραχιόλια αυτά, η όμορφη Ντορέττα Παπαδημητρίου αμέσως είπε ναι.

Τα βραχιόλια με το Love βγαίνουν σε 3 χρώματα, ροζ χρυσό, χρυσό και ασημένιο και κοστίζουν 12 ευρώ.

Τέλος συμπαθητικά πήγε και ο Νίκος Αναδιώτης, επίσης από το Αίγιο που συγκέντρωσε 27 βαθμούς και παρέμεινε στο σώου. Από το Dancing χθες αποχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight