Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο ΟΤΕ στο Forum Ανάπτυξης 2012

Ο ΟΤΕ στο  Forum Ανάπτυξης 2012

Tίτλος της εκδήλωσης «Η συμμετοχή του ΟΤΕ στο παρόν και στο μέλλον των τοπικών κοινωνιών»

Με αξιοσημείωτη απήχηση, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το πρωί της Κυριακής, 25 Νοεμβρίου 2012, η ειδική εκδήλωση του ΟΤΕ στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2012, με τίτλο «Η συμμετοχή του ΟΤΕ στο παρόν και στο μέλλον των τοπικών κοινωνιών». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, και ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Τεχνολογικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδος, κ. Στέλιος Κουτρουμπίνας.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου και Δυτικής Ελλάδος του ΟΤΕ, κ. Αριστείδης Πανταζόπουλος, αναφέρθηκε στη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που καλλιεργεί ο ΟΤΕ με τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και με την ελληνική κοινωνία συνολικά, επιστρέφοντας σε αυτή σημαντικό μέρος της αξίας του. Ακόμη, αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα του ΟΤΕ να προχωρήσει, παρά τη δύσκολη συγκυρία, στις αναγκαίες επενδύσεις που θα κρατούν τον ίδιο, αλλά και τη χώρα, στην αιχμή της τεχνολογίας και κάλεσε κάθε εμπλεκόμενο φορέα να σταθεί ενεργός συμμέτοχος στην προσπάθεια που στόχο θα έχει την ανάπτυξη συνεργειών για την ψηφιακή σύγκλιση της χώρας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της.

Κατά την ειδική εκδήλωση, ο κ. Γιάννης Νιάρχος, Υποδιευθυντής Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου Νότιας και Δυτικής Ελλάδας της COSMOTE, παρουσίασε το πρόγραμμα «Πλοήγηση στον Κόσμο», το οποίο υλοποιεί η COSMOTE στo πλαίσιο του κοινού Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των δύο εταιρειών και το οποίο αφορά στην παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, σε σχολεία απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας, αίροντας το αίσθημα απομόνωσης και αποκλεισμού των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Στη συνέχεια, ο κ. Σταμάτης Σκούρας, στέλεχος της Υποδιεύθυνσης Συντονισμού και Ελέγχου της Τεχνικής Περιφέρειας Νοτίου και Δυτικής Ελλάδος, αναφέρθηκε στη Νέα Εποχή Ταχυτήτων πρόσβασης στο διαδίκτυο, που ξεκινά με τη διάθεση της υπηρεσίας VDSL από τον ΟΤΕ. Ο κ. Σκούρας, ανέπτυξε τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας VDSL, τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του VDSL για τον πελάτη, αλλά και το σχεδιασμό των Δικτύων Νέας Γενιάς του ΟΤΕ με έμφαση στην προοπτική τους για υποστήριξη της ανάπτυξης οπτικής ίνας μέχρι τον τελικό χρήστη (FTTH-Ready).

Παρουσιάζοντας στο κοινό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΤΕ για Επιχειρησιακούς Πελάτες και στον τομέα της πληροφορικής πλέον, εκτός από εκείνον των τηλεπικοινωνιών, ο κ. Βασίλης Μανιάτης, στέλεχος του Συγκροτήματος Πωλήσεων και Διαχείρισης Επιχειρησιακών και ΜΜΕ Πελατών Νοτίου και Δυτικής Ελλάδος, τόνισε ότι ο ΟΤΕ σχεδιάζει λύσεις εστιάζοντας στις ανάγκες των επιχειρήσεων, καθώς και το γεγονός ότι ο πελάτης απολαμβάνει end-to-end εξυπηρέτηση μέσω της εφαρμογής πρακτικών Corporate Account Management.

Τέλος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης και Πωλήσεων Πάτρας, κα Χρύσα Δρίβα, παρουσίασε την εφαρμογή του νέου μόττο του ΟΤΕ «Μαζί, είμαστε ένα» στην καθημερινή φιλοσοφία τού Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών ΟΤΕ 13888. Η κα Δρίβα επεσήμανε ότι στο 13888 του ΟΤΕ, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται για εμπορικά και τεχνικά θέματα με τρόπο ξεκούραστο, γρήγορο, αξιόπιστο και οικονομικό.

Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις και απαντήσεις, στις οποίες τα στελέχη του Ομίλου αφουγκράστηκαν τους προβληματισμούς, τις γνώμες και τις υποδείξεις του κοινού, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών και των διαδικασιών του ΟΤΕ προς όφελος του πελάτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά