Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μουσικοθεατρική παράσταση και κινηματογραφικές προβολές από τον Α.Σ.Τ.Ο. Πάτρας

Μουσικοθεατρική παράσταση και κινηματογρ...

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων ενώ οι προβολές διοργανώνονται κάθε δεύτερη Κυριακή με ελεύθερη είσοδο

Στον 11ο χρόνο λειτουργίας του έχει πλέον μπει ο δραστήριος Α.Σ.Τ.Ο. (Αντιεφησυχαστικός Σύλλογος Τωρινών Ονειροπόλων) στην Πάτρα, ο οποίος εδρεύει στην οδό Βαλτετσίου 3 (παλιά εμπορική σχολή).

Ο Σύλλογος ετοιμάζει για την προσεχή Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 στις 21.00 στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Απόλλων μία μουσικοθεατρική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Θέμα της παράστασης θα είναι οι Μουσικές του κόσμου.

Οι θεατές μέσα από το συνδυασμό θεατρικού λόγου και μουσικής θα ταξιδέψουν σε τρεις ηπείρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην παράσταση θα λάβουν μέρος η Ορχήστρα νυκτών εγχόρδων της Πατραικής Μαντολινάτας καθώς και άλλα σύνολα της πόλης της Πάτρας.

Στο μεταξύ για 4η χρονιά φέτος ο Α.Σ.Τ.Ο. συνεχίζει τις κινηματογραφικές του προβολές στο στέκι του στην οδό Βαλτεστίου 3, με ελεύθερη μάλιστα είσοδο για το κοινό.

Οι προβολές που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Κυριακή στις 19.45, συνεχίζονται την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 με την ταινία «Δώδεκα-12» του γνωστού σκηνοθέτη Νικίτα Μιχάλκοφ από τη Μόσχα που είχε προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ της Βενετίας του 2007.

Το στόρι αφορά δώδεκα Ρώσους ενόρκους που απομονώνονται στο γυμναστήριο ενός σχολείου για να αποφασίσουν για την τύχη και ποινή ενός νεαρού Τσετσένου που κατηγορείται για τον φόνο του πατριού του, ενός Ρώσου αξιωματικού.

Η αμέσως επόμενη προγραμματισμένη προβολή θα είναι στις 2 Δεκεμβρίου με την βραβευμένη ελληνική ταινία «Ακαδημία Πλάτωνος» του Φίλιππου Τσίτου, παραγωγής 2009 με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Η ταινία διακρίθηκε με το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για τον Καφετζόπουλο και με τα βραβεία της Οικουμενικής επιτροπής και της επιτροπής νέων στο διάσημο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λοκάρνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture