Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μεγάλη επιτυχία στα εγκαίνια της έκθεσης για τη "Φάρμα των Ζώων" - Δείτε φωτό

Μεγάλη επιτυχία στα εγκαίνια της έκθεσης...

Φιλοξενούνται έργα μαθητών

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση έργων των μαθητών της Πάτρας που διοργάνωσε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας με αφορμή τη παράσταση Στη Φάρμα των Ζώων που παίζεται αυτή τη περίοδο στη Παιδική του Σκηνή, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας κ.Φίλια, της προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας κ.Νανάς Πατρώνη, του Κ.Διευθυντή Θοδωρή Αμπαζή , της κ.Μαριάνας Σταματιάδου και της κ.Χαριτίνης Καρλιαύτη μελών του Δ.Σ., των εικαστικών που επέλεξαν τις ζωγραφιές των παιδιών , εκπαιδευτικών, φίλων του θεάτρου , αλλά κυρίως μαθητών που έπαιξαν με τους ηθοποιούς της Φάρμας και την υπεύθυνη των θεατρικών παιχνιδιών Γιούλη Δούβου.

Οι εικαστικοί Ηλίας Αηδονίδης, Στάθης Ανδρουτσάκης, Αντωνία Γρίβα και Άννα Καρατζά επέλεξαν τις ζωγραφιές των παιδιών που χρησιμοποιήθηκαν για το εικαστικό της αφίσας και του προγράμματος.

Οι ζωγραφιές που διακρίθηκαν  και εκτέθηκαν ήταν των μαθητών: Μαρίας Τσιβγενίδη, Στέλλας Γεωργίου,  Εσμεράλντας Ντόκο , Γωγώς Κωνσταντοπούλου, Σταύρου Βλαχογιάννη και Παναγιώτη Γιαννόπουλου. Οι ζωγραφιές  όλων των παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό εκτίθενται  στο Μπάρι (Όθωνος Αμαλίας 6).

Το κοινό, αλλά και τα σχολεία που συμμετείχαν στο διαγωνισμό   θα έχουν   τη δυνατότητα να επισκέπτονται  την έκθεση καθημερινά  Πληροφορίες στο τηλ.2610623730

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View