Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας: Δριμεία κριτική στη Χρυσή Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας: Δριμεία κριτική στη Χρυσή Αυγή

Ενόψει και της αυριανής επίσκεψης της Μέρκελ

Σκληρή κριτική στη Χρυσή Αυγή από την Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ της Αιγιαλείας. Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει:

«Παραμονή της επίσκεψης της κας Μέρκελ στην Ελλάδα και αναπόφευκτα γίνονται συγκρίσεις, αυτού που συμβαίνει σήμερα, με ότι στο παρελθόν από την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Γερμανία .

Εργαζόμενοι συνδικάτα συνταξιούχοι άνεργοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους ,με την επίσκεψη αυτή με διάφορους τρόπους πού φθάνουν και στο σημείο να παρουσιάζουν φωτό της  υψηλή προσκεκλημένης, με το έμβλημα του ΑΓΚΥΛΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, με ότι μνήμες  και συναισθήματα αυτό προκαλεί.

Μέσα σε αυτό το κλίμα περιμέναμε, από την τόσο ΛΑΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έστω με μία ανακοίνωση της που να καταδικάζει την πολιτική που υπαγορεύει η κα Μέρκελ και εκτελούν οι ντόπιοι υποτακτικοί της .

[σαν άλλοι Τσοκάλογλου . ]

Το ΑΙΜΑ νερό δεν γίνεται και δεν έκρυψαν ποτέ, ότι είναι υμνητές του Χίτλερ και ότι  ο ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ είναι το αγαπημένο τους  έμβλημα Αντί αυτής της ανακοίνωσης διαβάσαμε μία υβριστική προς εμάς απάντηση αλλά στην ουσία ήταν ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δεν απάντησε ούτε στην ΦΑΝΦΑΡΑ <<δίνουμε αίμα μόνο για Έλληνες >> αλλά ούτε και στις ευθείες βολές μας για την στάση των βουλευτών της στο κοινοβούλιο .

Δεν απάντησαν και δεν μας εξήγησαν γιατί με την ψήφο τους χάρισαν τα χρέη στις ΠΑΕ και γιατί ποίησαν την νήσσα στο θέμα της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας . [αλλά είπαμε η τιμή τιμή  ΕΧΕΙ  και κάνουμε ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ όταν υπηρετούμε συγκεκριμένα συμφέροντα και όχι το λαό]

Δεν θα παρακολουθήσουμε το δρόμο της συγκεκριμένης παράταξης γιατί και οι ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ και ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι σε διαφορετική κατεύθυνση.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις