Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Μια σύγχυση ψυχολογική αλλά και χάος στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητα προκαλεί η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Έντονες τάσεις φυγής ωθούν σε τεμπελιά ή λάθη στην εργασία. Είναι όμως μια καλή επιρροή για ό,τι καλλιτεχνικό. Πιθανές και διαψεύσεις στα ερωτικά ή αποκάλυψη ψεμάτων.

Σκορπιός

Ο ρομαντισμός, η καλλιτεχνική έμπνευση και η δημιουργικότητα είναι στο μάξιμουμ τις τελευταίες μέρες, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Προκαλεί έντονη επιθυμία για μια μαγική ερωτική ένωση, προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές λόγω του πόθου σας και από αίσθημα ανικανοποίητου.

Τοξότης

Εντείνει τις τάσεις φυγής και φυγοπονίας του ζωδίου σας η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα τις τελευταίες μέρες, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Προσέξτε τα μπερδέματα και τα ψέματα στα επαγγελματικά και σε θέματα σπιτιού ή ακινήτων. Πιθανές και πλάνες ερωτικές, γι’ αυτό φροντίστε να μην ερωτευτείτε λάθος άτομο.

Αιγόκερως

Για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε την αφηρημάδα και τα μπερδέματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που προκαλεί σύγχυση νοητική αλλά και συναισθηματική. Επίσης προσοχή σε λάθη και εξαπατήσεις σε διάφορες καθημερινές συναλλαγές, σε θέματα σπουδών και νομικών.

Υδροχόος

Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις και μην ψάχνετε εύκολες λύσεις στα οικονομικά, γιατί η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, μπορεί να ωθήσει σε πλάνες ή αυταπάτες. Πιθανά επίσης ψέματα στα ερωτικά. Ακόμα, προσέξτε τα μπερδέματα και τα λάθη σε οικονομικές συναλλαγές, αγορές, πωλήσεις κλπ.

Ιχθύς

Μπορεί η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα να έχει απογειώσει το ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση τις τελευταίες μέρες, όμως η ανάγκη σας για συναισθηματική πλήρωση ίσως σας ωθήσει σε μπερδεμένες καταστάσεις και σε δεσμούς με άτομα ακατάλληλα. Για λίγες ακόμα μέρες λοιπόν, προσοχή σε αισθηματικές αλλά και οικονομικές πλάνες.

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα προκαλεί ένα χάος στην εργασία και τη καθημερινή σας ζωή. Αν και το ζώδιό σας είναι δραστήριο, εντούτοις τις τελευταίες μέρες μπορεί να έχετε έντονη τάση φυγής και φυγοπονίας, κάτι που περιπλέκει περισσότερο επαγγελματικά ή άλλα θέματα. Προσέξτε και τα ψέματα ή τις παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα δημιουργεί τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε! Κορυφώνεται τώρα η επιρροή της, ενώ για λίγες μέρες ακόμα θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε σε σχέσεις που τελικά θα αποδειχθούν αταίριαστες και μη κατάλληλες για εσάς. Πιθανά και ψέματα σε ερωτικά και φιλίες.

Δίδυμοι

Ένα συναισθηματικό μπέρδεμα προκαλεί τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία κορυφώνεται τώρα. Προσοχή σε ερωτικές πλάνες κι αυταπάτες. Επίσης προσέξτε τα μπερδέματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και σε θέματα σπιτιού. Η τάση φυγοπονίας σάς ωθεί ασυναίσθητα να δημιουργείτε περιπλοκές.

Καρκίνος

Μπερδέματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε θέματα σπουδών ή νομικών προκαλεί τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που κορυφώνεται τώρα. Προσέξτε επίσης τις παρεξηγήσεις με συγγενείς και φροντίστε να μην παρανοείτε τις προθέσεις ορισμένων ατόμων. Τάση αφηρημάδας, ψέματα, αυταπάτες.

Λέων

Έντονη τάση για ψέματα και μπερδέματα στα οικονομικά προκαλεί η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που λειτουργεί τις τελευταίες μέρες. Προσέξτε επίσης τις εξαπατήσεις σε συμφωνίες, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Η σύγχυση για τη πορεία οικονομικών θεμάτων μπορεί να σας ωθεί σε παραπλάνηση του εαυτού και των άλλων.

Παρθένος

Καθώς διατρέχει η γλυκιά Αφροδίτη το ζώδιό σας, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, μια επιρροή που ανεβάζει κατακόρυφα το ρομαντισμό και τις τάσεις ονειροπόλησης, οδηγεί όμως και σε πλάνες ερωτικές. Προσέξτε λοιπόν ποιον θα ερωτευτείτε και από ποιον θα παρασυρθείτε, για λίγες μέρες ακόμα. Καλλιτεχνική έμπνευση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being