Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στην Τράπεζα Πειραιώς και η Geniki

Στην Τράπεζα Πειραιώς και η Geniki

Σύμφωνα με το Reuters

Η Τράπεζα Πειραιώς εξασφάλισε προκαταρτική συμφωνία με τη γαλλική Societe Generale για την εξαγορά της θυγατρικής της Geniki, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο δύο πηγές με γνώση της υπόθεσης. «Υπάρχει μια προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών», ανέφερε στο Reuters πηγή κοντά στις διαπραγματεύσεις, εκτιμώντας ότι θα χρειαστούν «μία ή δύο εβδομάδες» για να εξασφαλιστούν οι τράπεζες τις αναγκαίες εγκρίσεις.

Δεύτερη πηγή από τον τραπεζικό κλάδο επιβεβαίωσε την προκαταρκτική συμφωνία και επισήμανε ότι θα χρειαστεί το πράσινο φως από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Οι δύο τράπεζες αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο στο πρακτορείο.

Οι δύο πλευρές είχαν επιβεβαιώσει τον περασμένο Αύγουστο ότι βρίσκονται σε συνομιλίες, σε προχωρημένο στάδιο, όπως σημειώνει το Reuters.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά