Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Οι βόρειοι άνεμοι 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ που πνέουν την Πέμπτη στο Αιγαίο αναμένεται να αποτελέσουν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρικού σκηνικού.

Αναλυτικότερα, αίθριος καιρός προβλέπεται στην Αττική με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 4-6, στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 24 και 36 βαθμών Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους μεταβλητούς 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 23 και 35 βαθμών Κελσίου.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σε Μακεδονία και Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4-5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 19 και 37 βαθμών Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 και στο εσωτερικό των ηπειρωτικών περιοχών έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει στις Κυκλάδες και την Κρήτη με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα νότια το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 και στα νότια των νησιών τοπικά έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός