Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Μπαντμιντον: Πρωταθλήτρια η Δεληβοριά, τρίτος ο Μαντούκας

Μπαντμιντον: Πρωταθλήτρια η Δεληβοριά, τ...

Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα των πατρινών αθλητών στο πρωτάθλημα κάτω των 11 ετών

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα  Αντιπτέρισης νοτίου Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου.Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από την Αθήνα, την Πάτρα, τον Πύργο, την Λειβαδιά, την Θήβα και το Λαύριο.
Οι αθλητές που συμμετείχαν είχαν προκριθεί μετά από περιφερειακούς αγώνες και αγωνίστηκαν σε 3 ομίλους των 4 αθλητών. Από την Πάτρα συμμετείχαν οι Μιλτιάδης Σουρής, Αναστασης Κούτρας, Θόδωρος Μαντούκας, Κωνσταντίνος Γιατράς, Μάγδα Γιατρά και Δεληβοριά Χριστίνα.

Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι πολύ ενθαρρυντικά και δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα από τους προπονητές Μπονέλη Κώστα και Γιώργο καθώς εκτός από τις σπουδαίες διακρίσεις στις μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα και στην μικρότερη ηλικιακή κατηγορία που είναι η κατηγορία κάτω των 11 χρόνων.

Σπουδαιότερη διάκριση η πρώτη θέση για την Δεληβοριά Χριστίνα (Απολλώνιος Πατρών) που κατέκτησε εύκολα στον τελικό 2-0 σετ 21-8,21-9 με αντίπαλο την αθλήτρια του Αίολου Γρίβα Βασιλεία. Επίσης ο Μαντούκας Θεόδωρος κατέκτησε την τρίτη θέση και τέλος ο Μιλτιάδης Σουρής έμεινε στην οχτάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters