Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το πρώτο πάρτυ του ''Ηλία...Ρίχτο'' στο Bijoux Club στην Πάτρα

Το πρώτο πάρτυ του ''Ηλία...Ρίχτο'' στο ...

Και αν περάσετε το βράδυ του Σαββάτου 21 Απρίλιου από το Club Bijoux και ακούσετε καμπάνες να ηχούν τότε να ξέρετε πως γίνεται «πόλεμος» σαν και αυτόν του Βιετνάμ! Πρόκειται την πρώτη κατεδάφιση της ομάδας του “Ηλια … Ρίχτο Βιετνάμ” και δεν σας κάνουν πλάκα.

Το party που όλοι περιμένατε και κάνει πρεμιέρα στο Club Bijoux με αυθεντική Ελληνική μουσική και εκπλήξεις που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Η έμπνευση της ονομασίας του party «Ηλια… Ρίχτο Βιετνάμ» προέρχεται από την γνωστή ελληνική ταινία “Όλα είναι δρόμος- Βιετνάμ”, οι προβλέψεις το θέλουν One of the best parties ever, ο σκοπός είναι να “γκρεμίσει” όλα τα κέντρα διασκέδασης της Ελλάδας και η διάθεση ξεκινά από όλους εσάς που θέλετε να περάσετε πραγματικά καλά.

Όσον αφορά τις εκπλήξεις της βραδιάς? Κάποιες από αυτές είναι τα 2.500 γύψινα πιάτα για συμπεριλαμβανόμενων λεκάνες και μπιντέδες να τα «σπάσετε» τα χιλιάδες λουλούδια για τον «πόλεμο» και στο τέλος θα υπάρχει και η μπουλντόζα για την ολοκληρωτική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Live πρόγραμμα από τους Γιάννη Πανίτσα & Τζένη Μακράμ και στα dexx οι djs Γιάννης Κόκκαλης & Ανδρέας Καστάνης σε μια βραδιά που ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ..

Μέγα Χορηγός - Καλλέργης Μηχανήματα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View