Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι έκαναν ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ναταλία Δραγούμη χθες στην Πάτρα;

Τι έκαναν ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Νατα...
Μαρτάτος Tάκης

Ήρθαν για τα γυρίσματα της νέας τους εκπομπής ««Exdrive action» που θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 28 Απριλίου στο Σκάι

Στην Πάτρα βρίσκονται η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη και το μοντέλο-ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος ως γνωστό κατάγεται από την περιοχή μας και συγκεκριμένα την περιοχή της Ωλενίας. Όσοι βρέθηκαν το χθεσινό βροχερό απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου είδαν με έκπληξη το γοητευτικό δίδυμο να περιδιαβαίνει το κέντρο με μία κάμερα να τους ακολουθεί.

Μάλιστα οι δυο καλλιτέχνες απευθύνονταν και στον κόσμο κάνοντας τους ερωτήματα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και γενικότερα. Όπως μάθαμε η Ναταλία Δραγούμη που είχε πρόσφατα έρθει στην Πάτρα με την θεατρική παράσταση «Το Μήλο» με τον Θανάση Τσαλταμπάση στο Πάνθεον, και ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέλαβαν για λογαριασμό του καναλιού του Σκάι την παρουσίαση μίας καινούριας εκπομπής με τον τίτλο «Exdrive action» και για το λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει γυρίσματα ανά τη χώρα.

Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή είχαν βρεθεί στα Γιάννενα όπου τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στα στέγαστρα του Εθνικού Αθλητικού Ναυτικού Κέντρου Ιωαννίνων στην Λιμνοπούλα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ναταλία Δραγούμη σύμφωνα με την βασική ιδέα της εκπομπής, θα μπουν σε επικίνδυνες αποστολές δοκιμάζοντας οτιδήποτε κινείται μηχανικά σε γη, αέρα και θάλασσα! Για την ώρα έχουν προγραμματιστεί τα γυρίσματα 20 συνολικά εκπομπών σε διάφορα σημεία της Ελλάδας όπως η Άρτα, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη.

Στις εκπομπές θα είναι έντονη η παρουσία του κοινού αφού όπου θα πραγματοποιείται το γύρισμα θα στήνεται μία μικρή γιορτή με δώρα για τους παρόντες ενώ το μοντέλο Αγγελίνα Ματαλιωτάκη θα παίρνει συνεντεύξεις από τους παρευρισκόμενους. Το νέο project του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 το μεσημέρι.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την υποκριτική πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικές σειρές όπως στο επιτυχημένο σήριαλ του Mega «Μίλα μου βρώμικα».

Αξίζει ακόμη να θυμίσουμε ότι το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός βρέθηκε τον περασμένο μήνα στο Λος Άντζελες καλεσμένος σε πάρτι στο Playboy Mansion.

O Γιάννης Σπαλιάρας που έχει έρθει για εμφανίσεις πολλές φορές σε κλαμπ και μπαρ της Πάτρας όπως το Big Ben και το Navona, συναντήθηκε στην Αμερική με την Χριστίνα Αλούπη που του πήρε συνέντευξη για λογαριασμό της ιστοσελίδας www.greekreporter.com στην οποία και δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό όπως πολλοί αλλά είναι δύσκολο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight