Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους σήμερα, θα βελτιώσει την επικοινωνία για τέσσερις μήνες, θα γλυκάνει τον τρόπο που μιλάτε, γράφετε αλλά και σκέπτεστε. Θα φέρει επίσης ευχάριστες γνωριμίες και ταξιδάκια, ενώ είναι ιδανική περίοδος για ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων κλπ, κυρίως μάλιστα αν αφορούν την τέχνη και την αισθητική.

Ταύρος

Φεύγει σήμερα απ’ το ζώδιό σας η γλυκιά Αφροδίτη, ωστόσο για τέσσερις μήνες που θα κάτσει στους Διδύμους, θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας, αυξάνοντας τα έσοδα. Επίσης θα δώσει την ευκαιρία για ευχάριστες αγορές, ενώ η υλική ζωή, οι απολαύσεις και τα αποκτήματά σας, προσφέρουν ικανοποίηση. Αίσθημα ασφάλειας και άνεσης.

Δίδυμοι

Σήμερα εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα κάνει μια πολύμηνη διέλευση, λόγω της ανάδρομής της κίνησης. Έτσι μέχρι τον Αύγουστο, η γοητεία σας θα είναι στα ύψη, το ίδιο και οι ερωτικές επιτυχίες – πιθανότητα για επανασυνδέσεις επίσης. Περίοδος ιδανική για γνωριμίες, συνεργασίες και ενασχόληση με τη τέχνη.

Καρκίνος

Η πολύμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους που ξεκινά σήμερα, θα φέρει μέχρι τον Αύγουστο το κλείσιμο ορισμένων κύκλων σε σχέσεις ή σε συνεργασίες, κάτι όμως που θα είναι απελευθερωτικό για εσάς. Επίσης θα δώσει τη πιθανότητα για κρυφούς δεσμούς, ή για σχέσεις που έχουν κάτι το άπιαστο και το ονειρικό.

Λέων

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους από σήμερα, θα βελτιώσει τις φιλικές σας σχέσεις μέχρι τον Αύγουστο, οι οποίες θα είναι πηγή χαράς κι ασφάλειας. Όλη αυτή η περίοδος θα είναι ιδανική για δικτύωση, για ενασχόληση με το ίντερνετ και τα online social media – πιθανές και γνωριμίες μέσα από εκεί. Δραστηριοποίηση σε καλλιτεχνικές ομάδες.

Παρθένος

Από σήμερα ξεκινά η πολύμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους, η οποία θα ευεργετήσει τον επαγγελματικό σας τομέα, ειδικά μάλιστα αν σχετίζεται με τη τέχνη. Ιδανική περίοδος για νέες συνεργασίες και γνωριμίες μέχρι τον Αύγουστο, ενώ κάποια γυναικεία πρόσωπα μπορεί να βοηθήσουν. Ακόμα, η κοινωνική σας εικόνα βελτιώνεται.

Ζυγός

Ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις και τη ψυχολογία σας θα είναι η πολύμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους που ξεκινά σήμερα. Η γοητεία σας δεν θα περνά απαρατήρητη, στις σχέσεις θα υπάρχει αρμονία, ενώ είναι πιθανά ευχάριστα ταξίδια. Επίσης ιδανική περίοδος για σπουδές που αφορούν τη τέχνη και την αισθητική.

Σκορπιός

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σάς φέρει πιο κοντά με το σύντροφο για τους επόμενους μήνες, και συγκεκριμένα μέχρι τον Αύγουστο, ενώ θα είναι ιδιαίτερα ερωτική εποχή. Επίσης θα βελτιώσει τα οικονομικά τα δικά σας και του συντρόφου. Πιθανή εύνοια σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις, εφορία – επιστροφή χρημάτων.

Τοξότης

Ξεκινά μια πολύ ωραία περίοδος για τις σχέσεις από σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, η οποία για ένα τετράμηνο θα φέρει νέους έρωτες ή συνεργασίες στη ζωή σας, την ευκαιρία για γάμο, ίσως και επανασυνδέσεις. Θα ομορφύνει ιδιαίτερα την εμφάνισή σας και θα γλυκάνει τον τρόπο που σχετίζεστε.

Αιγόκερως

Πολύ καλή για την εργασία και για θέματα υγείας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους από σήμερα μέχρι τον Αύγουστο. Το κλίμα στη δουλειά βελτιώνεται ιδιαίτερα, ενώ είναι πιθανές συνεργασίες που θα σάς ευεργετήσουν. Επίσης στην υγεία έχετε την ευκαιρία να βρείτε αποτελεσματικές θεραπείες και δίαιτες.

Υδροχόος

Ευεργετική για το ζώδιό σας η πολύμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους που ξεκινά από σήμερα. Θα φέρει νέους έρωτες στη ζωή σας μέχρι τον Αύγουστο, αλλά και τη πιθανότητα για επανασυνδέσεις. Πιθανές εγκυμοσύνες. Αυξημένη δημιουργικότητα, εύνοια σε θέματα τέχνης. Βελτίωση στα έσοδα επίσης. Η γοητεία σας στα ύψη.

Ιχθείς

Σήμερα εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους για μια μακρά διέλευση, η οποία θα ευεργετήσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι μέχρι τον Αύγουστο είναι πιθανές ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι ή μετακομίσεις. Ιδανική περίοδος για διακόσμηση του σπιτιού και αγορά οικίας. Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being