Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MARIA'S TASTE

/

Μανιτάρια portobello γεμιστά

Μανιτάρια portobello γεμιστά

Κατηγορία : Μοντέρνα κουζίνα Νο3

Τα μανιτάρια έχουν μπει φανατικά στην κουζίνα μας. Ίσως τα πιο ευρέως γνωστά είναι τα μικρά λευκά (champignon de paris), όμως υπάρχουν ακόμα πολλές ποικιλίες στην αγορά ιδιαίτερα εύγεστες που μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Παρακάτω παρουσιάζουμε μια συνταγή με μανιτάρια Portobello. Είναι μεγάλα και ζουμερά κι έτσι ιδανικά για να γίνουν γεμιστά.

Υλικά

4 μανιτάρια Portobello

1 πακετάκι φρέσκια μοτσαρέλα

1 ντομάτα

150 γρ ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια

Λίγα φυλλαράκια μαϊντανό

Ρίγανη

Αλάτι, πιπέρι

Λίγο λάδι

Εκτέλεση

Βγάζουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια προσεκτικά. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι ανάποδα και τους ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι. Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα και τη μοιράζουμε πάνω στα μανιτάρια. Προσθέτουμε λίγη ρίγανη και λίγο μαϊντανό. Από πάνω βάζουμε το ζαμπόν και τέλος τη μοτσαρέλα κομμένη σε ροδέλες.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να δούμε πως έχει λιώσει τελείως η μοτσαρέλα. Περίπου 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Maria's taste