Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Laser Tag με αμαξίδιο την Κυριακή στην Πάτρα

Laser Tag με αμαξίδιο την Κυριακή στην Πάτρα

Tο απόλυτο παιχνίδι δράσης και μια εναλλακτική μορφή ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας

Μια ακόμα δράση για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα όπου την Κυριακή 1 Απριλίου, θα λάβει χώρα, στο γήπεδο των Ροιτικών, το Laser Tag το οποίο είναι το απόλυτο παιχνίδι δράσης και μια εναλλακτική μορφή ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας. Πιο συγκεκριμένα είναι μια ζωντανή έκδοση βιντεοπαιχνιδιών δράσης, απολαμβάνοντας τη διασκέδαση των παιχνιδιών αυτών σε πραγματικές συνθήκες!

Τα όπλα «εξολοθρεύουν» εκπέμποντας υπέρυθρη ακτινοβολία. Κάθε φορά που πετυχαίνεις τον αντίπαλο στο σημείο εξουδετέρωσης (sensor), το οποίο βρίσκεται πάνω στο κεφάλι (κράνος) και στο όπλο, ακούγεται ένα σχετικό ακουστικό σήμα με απίθανο ηχητικό εφέ. Οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες και κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο μάχης (υφαρπαγή σημαίας, κατάληψη αρχηγείου, παιχνίδι ρουφιάνου, ζομπυ, καμικάζι, αφόπλιση βόμβας, sniper, predator). Βέβαια υπάρχει πάντα η δυνατότητα σεναρίου "ο καθένας για τον εαυτό του".

Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να ασχοληθούν με πρωτοποριακές /ασυνήθιστες /καινοτόμες δραστηριότητες.

Βλέπουμε ανθρώπους με αναπηρίες να συμμετάσχουν ενεργά σε όλων των ειδών τα αθλήματα.

Το Laser Tag με αμαξίδιο θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ροιτικων  με όλους τους σχετικούς κανόνες ασφαλείας και θα υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι στην ομάδα οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη της ασφάλειας των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 12:00 Συνάντηση στην τοποθεσία, στις 12:15 Ενημέρωση αναφορικά με τις δραστηριότητες, τον τρόπο που θα διοργανωθούν, ενημέρωση για το άθλημα, βασικές επεξηγήσεις για τους κανόνες ασφαλείας και στις 12:30 Έναρξη των μαθημάτων, στις 12:45 Έναρξη αγώνα (δυο ομάδες) και στις 15:00 σύνοψη της ημέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters