Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Γ' ΕΠΣΑ: Έμειναν στο "Χ" ΑΕ Αιγίου και Αμπελόκηποι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Γ' ΕΠΣΑ: Έμειναν στο "Χ" ΑΕ Αι...

Προηγήθηκαν με αυτογκολ οι γηπεδούχοι

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ΑΕ Αιγίου – Αμπελόκηποι (1-1) στο γήπεδο Νικολεϊκων με αποτέλεσμα να διατηρήσουν οι φιλοξενούμενοι την διαφορά των 5 βαθμών από τους Αιγιώτες στην μάχη της παραμονής.
Και οι δύο αντίπαλοι είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το «τρίποντο», καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος, ενώ στην επανάληψη το πάνω χέρι είχε η ομάδα των Συχαινών.

Η ΑΕ Αιγίου ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα (1-0) στο 31΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρόπουλου, ο Χρ. Λαγκαδινός έστειλε άθελά του με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα (αυτογκόλ). Ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία λίγο νωρίτερα, στο 27΄, να σκοράρει για τους Αμπελόκηπους. Το γκολ αυτό έδωσε «φτερά» στους γηπεδούχους που έφτασαν δύο φορές κοντά σε δεύτερο γκολ με τον Μπουρδάλο (33΄, 34΄).

Οι Αμπελόκηποι μπήκαν πιο ορεξάτοι στο β’ μέρος, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τιμπιλή στο 52΄ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 71΄με κοντινό σουτ του αρχηγού Καρέλα, μετά από κόρνερ του Ζαφειρόπουλου. Θα μπορούσαν, μάλιστα, να «κλέψουν» το ματς στο 76΄, όταν ο Λιάμης πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Φερτάκη.  

Διαιτήτευσε ο Κομνηνός (Κότσα – Αναγνωστόπουλος).  
ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ: Λιάμης, Χριστοδουλόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρηγόπουλος (76΄ Φινέτης), Μέμος, Θωμάς (46΄ Δροσόπουλος), Α. Μελισσουργός, Μεσσήνης, Θεοδωρόπουλος (76΄ Α. Μελισσουργός), Αγγελακόπουλος, Μπούρδαλος.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Μανέτας, Ζαφειρόπουλος, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (89΄ Πουρνατζής), Τιμπιλής, Οικονόμου (71΄ Φερτάκης), Κουνάδης, Μιχελής, Ζωγράφος (27΄ λ.τ. Καββαδάς), Παναγακόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters