Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Απρόσμενη εξέλιξη στην ΕΑΠ - Παραιτήθηκε απο πρόεδρος του ΤΑΠ ο Ρογδάκης

Απρόσμενη εξέλιξη στην ΕΑΠ - Παραιτήθηκε...

"Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να είμαι συνεπής στα καθήκοντα που αναλογούν σε αυτή τη θέση αυτή τη χρονική περίοδο"

Παραιτήθηκε ο Μανόλης Ρογδάκης από την θέση του πρόεδρου του ΤΑΠ ΕΑΠ, ωστόσο παραμένει κανονικά στην θέση του προέδρου της ερασιτεχνικής ΕΑΠ.
Νέος πρόεδρος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Χάρης Βασιλείου ενώ ο Μανόλης Ρογδάκης θα παραμείνει μέλος του Δ.Σ
Ο πρωην, πλέον, πρόεδρος του ΤΑΠ, σε ανακοίνωση του αναφέρει: «Ο Μανόλης Ρογδάκης ανακοινώνει την παραίτηση του από την θέση του πρόεδρου του Δ.Σ. του ΤΑΠ ΕΑΠ με την επιστολή που απέστειλε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αξιότιμοι κύριοι μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος, πέρα από τα όρια αντοχής και υπομονής μου, και με ιδιαίτερη κούραση ειδικά τα δυο τελευταία έτη, σας ανακοινώνω ότι παραιτούμαι από την θέση του πρόεδρου του ΤΑΠ ΕΑΠ.

Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να είμαι συνεπής στα καθήκοντα που αναλογούν σε αυτή τη θέση αυτή τη χρονική περίοδο, παραμένω ως από μέλος του Δ.Σ. και περιμένω από τον αντιπρόεδρο  του ΤΑΠ, Κ. Χαρίλαο Βασιλείου να επωμισθεί πλέον τις ευθύνες της διοίκησης του ΤΑΠ και να μη διστάσει να μου ζητήσει οποιαδήποτε συνδρομή μου επιθυμεί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters