Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Φωνές" Λεκάκη για το παγωμένο νερό στο "Πεπανός"

"Φωνές" Λεκάκη για το παγωμένο...

Στην Αθήνα για προπονήσεις η Νόρα Δράκου - Στον "αέρα" η κολυμβητική χειμερινή ημερίδα

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η ιστορία με το παγωμένο νερό στην κεντρική πισίνα και στο καταδυτήριο του κολυμβητήριου "Αντώνης Πεπανός". Το Δ.Σ. του ΠΕΑΚ συνεδρίασε ωστόσο δεν υπάρχει καμία επίσημη απάντηση.

Ο προπονητής κολυμβητικού του ΝΟΠ αλλά και της Νόρας Δράκου, που προσπαθεί να προετοιμαστεί κάτω από αντίξοες συνθήκες εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων, Γιώργος Λεκάκης, σε δηλώσεις του, ανέφερε: "Για άλλη μια φορά αναγκαζόμαστε να φύγουμε από το σπίτι μας και να αναζητήσουμε αλλού πισίνα με ιδανικές συνθήκες για προπόνηση. Φέτος που κάνουμε ολυμπιακή  προετοιμασία έχουμε να αντιμετωπίσουμε μακράν τις χεορότερες καταστάσεις των τελευταίων ετών. Πάντα βρίσκαμε και θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις.

Δεν ενδιαφέρεται κανένας για τον αθλητισμό. Προσπαθούμε με ότι μέσα διαθέτει ο κάθε γυμναστής να κρατήσουμε τα παιδιά στον χώρο της άθλησης. Αυτό είναι και το μόνο μας κίνητρο πλέον, να βλέπεις καθημερινά παιδιά να προσπαθούν, να έχουν ιδανικά, και να βάζουν στόχους. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω τα παιδιά απο 4 έως 19 χρονών να μπαίνουν στην πισίνα και να τρέμουν απο το κρύο. Είναι δεδομένο ότι δεν θα αγαπήσουν ΄το κολύμπι, δεν θα συνεχείσουν για πολύ ακάμα να έρχονται στην πισίνα. Μήπως σιγά-σιγά αφανίζεται ο υγρός στίβος; Το Σαβ/κο έχουμε την ημερίδα ορίων της περιφέρειας. Είναι ο μόνος αγώνας που διοργανώνει η κοε για την χειμερινή περίοδο και είναι και η μοναδική ευκαιρία  οι αθλητές να αγωνιστούν και να αποδείξουν στον εαυτό τους γιατί προπονούνται- ταλαιπωρούνται καθημερινά σε αυτές τις συνθήκες.

Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον τις μέρες των αγώνων θα έχουμε ιδανική θερμοκρασία. Δεν θα επιτρέψουμε στα παιδιά να αγωνιστούν αν η πισίνα είναι κάτω απο 25΄βαθμούς. Εύχομαι όλα τα σωματεία να είμαστε ενωμένα σε αυτή την κίνηση"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters