Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 27 Δεκεμβρίου

Tα ζώδια για σήμερα, 27 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Ένα αίσθημα  ηρεμίας και ασφάλειας προσφέρει  σήμερα η συνάντηση της Σελήνης  με τη γλυκιά Αφροδίτη, ενώ είναι  ιδανική μέρα για ψώνια. Καλά πάνε τα έσοδά σας, ενώ και στις σχέσεις  υπάρχει αρμονία και όμορφα αισθήματα. Θα απολαύσετε τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη φύση, τη μουσική, την ξεκούραση, τη συντροφικότητα.

Υδροχόος

Καθώς διατρέχει  η Σελήνη το ζώδιό σας σήμερα, συναντά την ευμενή Αφροδίτη δημιουργώντας κλίμα γλυκό, ήπιο, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που προσφέρουν ηρεμία κι ανακούφιση. Απολαύστε την ειρήνη και την αρμονία της Αφροδίτης. Ιδανική μέρα για θέματα ομορφιάς, έρωτα και τέχνης. Μην το παρακάνετε με το φαγητό.

Ιχθείς

Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης  απ’ τον τελευταίο σας οίκο σήμερα, δίνει την ευκαιρία για στιγμές ησυχίας, απομόνωσης και φυγής που μαλακώνουν κι εξισορροπούν τη ψυχολογία σας. Ιδανική μέρα για ενασχόληση με την τέχνη, για διαλογισμό, γιόγκα, επαφή με τη φύση και για περισσότερο ύπνο. Προσέξτε το αλκοόλ.

Κριός

Μια γλυκιά και  κοινωνική μέρα, με τη Σελήνη να συναντά  την Αφροδίτη και να δίνει την ευκαιρία για ευχάριστες επαφές και βόλτες με τους φίλους. Ιδανική μέρα για ομαδικές δραστηριότητες και για online δικτύωση. Άλλωστε η Αφροδίτη απ’ τον Υδροχόο έχει γλυκάνει τις φιλικές σας σχέσεις εδώ και μια εβδομάδα.

Ταύρος

Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης σήμερα ομορφαίνει το κλίμα, τόσο στη καθημερινότητα, όσο και στον επαγγελματικό χώρο, ενώ είναι ιδανική μέρα για επαφές με ανωτέρους, καθώς υπάρχει η δυνατότητα συμφωνίας. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η τεμπελιά και οι υπερβολές στα γλυκά, το φαγητό και τις απολαύσεις γενικά.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα ήπιο και όμορφο το κλίμα σήμερα, καθώς  η Σελήνη συναντά τη γλυκιά Αφροδίτη και στις σχέσεις υπάρχει αρμονία  και ωραία συναισθηματική ανταλλαγή. Τα ταξίδια είναι πηγή ευχαρίστησης, το ίδιο και το διάβασμα, ενώ γενικά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις αισθήσεις, το καλό φαγητό και τη συντροφικότητα.

Καρκίνος

Οι πλανήτες επιτρέπουν μια ανάπαυση, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης σήμερα να ανακουφίζει  τον εσωτερικό σας κόσμο, ενώ  προσφέρει την ευκαιρία για όμορφες και ζεστές ερωτικές στιγμές. Καλή μέρα και για τα οικονομικά σας, με πιθανή στήριξη από τρίτους. Στον εργασιακό χώρο και στη καθημερινότητα η επικοινωνία γίνεται αρμονικά.

Λέων

Η πολύ ωραία  σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης σήμερα προσφέρει στιγμές απόλαυσης και συντροφικότητας, ενώ στις σχέσεις υπάρχει όμορφη συναισθηματική ανταλλαγή. Προσέξτε βέβαια μην το παρακάνετε με το φαγητό και τα γλυκά. Ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού, για socializing, αλλά και για περιποίηση της εμφάνισης ή για ψώνια.

Παρθένος

Ήπιο και ειρηνικό το κλίμα στη δουλειά και στη  καθημερινότητα σήμερα, με τη Σελήνη να συναντά την ευγενική Αφροδίτη και  να εξισορροπεί τα αισθήματα. Ιδανική  μέρα για επαγγελματικές επαφές, αλλά και για να ασχοληθείτε με την  τακτοποίηση του χώρου σας (το αγαπημένο σας σπορ), κάτι που θα σας ικανοποιήσει.

Ζυγός

Η συνάντηση  της Σελήνης με την ειρηνική Αφροδίτη έρχεται να γλυκάνει το κλίμα σήμερα και να δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή, τις γεύσεις, την τέχνη, τον έρωτα, τη κοινωνικότητα, τη δημιουργικότητα και την επαφή με τα παιδιά σας. Ιδανική μέρα για φλερτ και ρομαντικά ραντεβού, αλλά και για ψώνια ή νέο κούρεμα.

Σκορπιός

Όμορφες στιγμές  ξεκούρασης και θαλπωρής στο σπίτι  υπόσχεται σήμερα η γλυκιά σύνοδος  Σελήνης-Αφροδίτης, ενώ ακόμα κι αν εργάζεστε θα έχετε μια άνεση. Πολύ καλή μέρα για cocooning με το σύντροφο, τους φίλους ή την οικογένεια. Προσέξτε να μην το παρακάνετε με τα γλυκά και το φαγητό. Διακοσμείστε και φροντίστε το χώρο σας.

Τοξότης

Μια επικοινωνιακή  αλλά ήρεμη και ευχάριστη μέρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης να προσφέρει όμορφη συναισθηματική ανταλλαγή στις καθημερινές επαφές με τους συγγενείς, το σύντροφο και γενικά. Ιδανική μέρα για βόλτες, ταξιδάκια, διάβασμα, γράψιμο, κουβεντούλα. Απολαύστε την ηρεμία και την αρμονία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being