Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αιγιώτικο «χρώμα» στις εκδηλώσεις πολιτισμού του ωδείου «Φίλιππος Νάκας» στην Πάτρα

Αιγιώτικο «χρώμα» στις εκδηλώσεις πολιτι...

Θα παρουσιαστεί μουσικό αναλόγιο από μαθητές του Αιγίου

Με το μουσικό αναλόγιο «Μ' ένα βιβλίο κι ένα τραγούδι» θα αρχίσει τις εκδηλώσεις «Μουσική και Πολιτισμός» το ωδείο «Φίλιππος Νάκας» στην Πάτρα. Την παράσταση αυτή είχαν ετοιμάσει και παρουσιάσει πέρυσι το Μάιο στο Αίγιο στις 2 Απριλίου, μαθητές του Αιγίου με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, με  αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, τιμώντας τη συγγραφέα Βούλα Μάστορη.

Τα παιδιά λοιπόν από το Αίγιο, όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, θα παρουσιάσουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου (Μαιζώνος και Καρόλου) την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ το μουσικό αυτό αναλόγιο, μετά από πρόσκληση της κυρίας Μαρίας Νικολοπούλου, που είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του παραρτήματος Πάτρας του Ωδείου Φίλιππος Νάκας και υπεύθυνη των πολιτιστικών προγραμμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας.

Πρόκειται για ένα μουσικό αναλόγιο, όπου λογοτεχνικά αποσπάσματα αγαπημένων συγγραφέων πλέκονται αρμονικά με μουσική, τραγούδια και εικόνα δημιουργώντας μια υποβλητική ατμόσφαιρα.

Στην παράσταση αυτή συμμετέχουν οι:

Εμμέλεια Φιλιπποπούλου - κλασική κιθάρα, Έλενα Παπαδημητρίου - τσέλο, τραγούδι, Νίκος Κουτσονίκος - μπάσο, Νίκος Φιλιππόπουλος - βιολί, Άσπα Παπαδημητρίου και Θοδωρής Νικολάου - πιάνο.

Τα κείμενα διαβάζουν οι:

Γιούλη Παπαγεωργίου, Μάριος Μανιατόπουλος, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Ελευθερία Σταματοπούλου.

Την επιμέλεια του μουσικού μέρους έχουν ο Σάκης Παπαδημητρίου, φιλόλογος -συνθέτης και ο Θοδωρής Νικολάου, μουσικός ενώ την επιμέλεια των κειμένων και της προβολής εικόνων, η φιλόλογος Μαρία Παναγιωτακοπούλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture