Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει να συνεχίσει ...

Κόντρα στο Λαύριο αύριο εκτός έδρας

Το ντέρμπι των δύο ομάδων που έχουν εξελιχθεί σε «σταχτοπούτες» της φετινής Stoiximan.gr Basket League θα γίνει το Σάββατο με το Λαύριο Megabolt να υποδέχεται τον Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας στην περσινή, πρώτη σεζόν κατά την οποία οι δύο ομάδες συνυπήρξαν στην κατηγορία, κατάφερε να κάνει το 2/2 σημειώνοντας δύο νίκες στα σημεία και με την ίδια διαφορά των τριών πόντων.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Λαύριο, στις 25 Φεβρουαρίου 2017, ο Προμηθέας επικράτησε με 77-74 παρότι το Λαύριο Megabolt είχε τον έλεγχο για τρία δεκάλεπτα (24-19 στο 10΄, 46-39 στο 20΄, 63-58 στο 30΄). Η ομάδα της Πάτρας κράτησε τον αντίπαλο της στην τέταρτη περίοδο όμως στους 11 πόντους και χάρη στο επιμέρους 19-11 έφτασε στην επικράτηση.

Κορυφαίος του Προμηθέα ήταν ο Μακένζι Μουρ που το Σάββατο όμως θα φοράει τη φανέλα του Λαυρίου Megabolt. Ο Αμερικανός είχε 20 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ενώ 16 με επτά ριμπάουντ είχε ο Τόντιτς και 13 με έξι ασίστ ο Μπλάσινγκεϊμ. Για τους γηπεδούχους, ο Μπολντς είχε 13, Αθανασούλας και Πάντερ από 12 και ο Χάμιλτον 11 με οχτώ ριμπάουντ.

Με πέντε ριμπάουντ ο Μακένζι Μουρ θα φτάσει τα 200 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«200άρης» μπορεί να γίνει και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης εφόσον σημειώσει 10 πόντους.

Ο Τόνι Μέιερ έχει συμπληρώσει πέντε διαδοχικούς αγώνες χωρίς να χάσει βολή. Το σερί του έχει φτάσει στις 20/20.

Στη λίστα των ξένων παικτών της Stoiximan.gr Basket League με τριψήφιο αριθμό αγώνων σε αυτήν, θα μπει το Σάββατο ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος έκανε ντεμπούτο στις 12 Οκτωβρίου 2014 στο παιχνίδι Κόροιβος-ΑΕΚ 80-67.

Ο πρώτος παίκτης στη 2ετία ιστορία του Προμηθέα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα που θα φτάσει τους 400 πόντους θα γίνει ο Μουχάμαντ Φαγιέ εφόσον σημειώσει πέντε στο ματς του Σαββάτου.

Με έναν πόντο ο Σταύρος Τουτζιαράκης θα φτάσει τους 500 στην κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας έκανε την ανατροπή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports