Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Καρνάβαλος Τύπου... ο Τζίμης Πολίτης - Μέχρι τη Δευτέρα οι δηλώσεις στον "+πληρωματικό "

 Καρνάβαλος Τύπου... ο Τζίμης Πολίτης - ...

Πώς μπορείτε να γραφτείτε

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο  +πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2018 και ήδη δεκάδες +πληρώματα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας:

Ανατροπή στον Κρυμμένο Θησαυρό! Για πρώτη φορά θα κάνουν δικό τους παιχνίδι 49 πληρώματα του πατρινού καρναβαλιού

"Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 14:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέσω διαδικτύου στο www.sinpliromatikos2018.com.

Όμως, η Οργανωτική Ομάδα του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού δεν ξέχασε και τους πιο… παραδοσιακούς τύπους. Έτσι, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου θα μπορούν οι +καρναβαλιστές να δηλώσουν συμμετοχή και με φυσική παρουσία στα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (πλατεία Γεωργίου Α’ 25) από τις 11:00 μέχρι τις 14:00.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΥΠΟΥ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν χρειάστηκε να «βασανιστούν» ιδιαίτερα τα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας του  +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 για να επιλέξουν τον… Καρνάβαλο Τύπου. Ο Τζίμης Πολίτης από την πρώτη στιγμή ήταν ο άνθρωπος τους. Ένας άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ και «κληρονομικό χάρισμα» σε σχέση με το Πατρινό Καρναβάλι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ FACEBOOK & INSTAGRAM

Επιπλέον, η Οργανωτική Ομάδα διαθέτει και επίσημη σελίδα στο Facebook +Πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2018 (ακολουθήστε τη σελίδα για να εμφανίζονται στο χρονολόγιο σας οι δημοσιεύσεις). Ενώ έχει αποκτήσει και επίσημη σελίδα στο Instagram sinpliromatikos2018.

Μέσω τως σελίδων, το +Πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2018 «μπαίνει» στην καθημερινότητα του +καρναβαλιστή και κάνει πιο εύκολο τον τρόπο επικοινωνίας με την Οργανωτική Ομάδα, η οποία είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή να λύσει απορίες, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να δώσει τον καρναβαλικό ρυθμό".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019