Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Στα προημιτελικά του US Open Φέντερερ και Ναδάλ

Τένις: Στα προημιτελικά του US Open Φέντ...

Ιστορία έγραψε ο κορυφαίος Ελβετός τενίστας

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open, που διεξάγεται στην Νέα Υόρκη. Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ράφαελ Ναδάλ απέναντι στον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ, τον οποίο νίκησε πολύ εύκολα με 3-0 (6-2, 6-4, 6-1) και προκρίθηκε κι αυτός στα προημιτελικά.

Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε άνετα στα τρια σετ του Φίλιπ Κοχλσράιμπερ και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους προημιτελικούς, όπου θα συναντήσει τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο «βασιλιάς» νίκησε με 6-4, 6-2 και 7-5, σε 1 ώρα και 49 λεπτά.

Ο Φέντερερ θα παίξει για 13η φορά στα προημιτελικά του US Open, το οποίο κατέκτησε πέντε συνεχείς χρονιές, από το 2004 έως το 2008.

Επίσης θα αγωνιστεί για 51η φορά σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, βελτιώνοντας το κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία της open era, που ανήκει στον ίδιο. Επίσης βελτίωσε το ρεκόρ των νικών σε Grand Slam διοργανώσεις, φτάνοντας τις 325!

Ο Ναδάλ έκανε το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι του στη Νέα Υόρκη, καθώς χρειάστηκε μόλις μία ώρα και 41 λεπτά για να κλείσει το ματς και να φτάσει στους οκτώ καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο άσος από το Μανακόρ προκρίθηκε στα προημιτελικά του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς για πρώτη φορά μετά το 2013, όταν και είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Στο δρόμο για τα ημιτελικά ο Ισπανός θα παίξει με τον 20χρονο Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας με 3-0 (7-5, 7-6, 6-3) τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφάν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Προκρίθηκαν Φέντερερ και Ναδάλ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports