Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Το "ευχαριστώ" των παλαιμάχων του Παναιγιαλείου

Ποδόσφαιρο: Το "ευχαριστώ" των...

Για το φιλικό με την Μπαρτσελόνα

Οι παλαίμαχοι του Παναγιαλείου εξέδωσαν ανακοίνωσή με την οποία ευχαριστούν την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, για την χορηγία στο φιλικό με την Μπαρτσελόνα. Αναλυτικά:

"Με την παρούσα θα θέλαμε  να σας ευχαριστήσουμε αφ΄ενός προσωπικά και αφετέρου θα σας παρακαλούσαμε να μεταφέρετε  τις ευχαριστίες μας προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Γενικό Δντή, τα Στελέχη, το Προσωπικό και τους Συνεταιριστές της, για την χορηγία σας στον αγώνα μας με την ομάδα των βετεράνων της Barcelona F.C .

Θεωρούμε ότι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας της διοργάνωσης – γιορτής μας, οφείλεται στην χορηγία σας και στις μέθοδες Διοίκησης (εμπεριεχομένης της κοινωνικής ευθύνης) και Marketing(στην προβολή των προϊόντων  και της περιοχής μας).

Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα δικών σας ενεργειών για την προβολή της πόλης μας και των προϊόντων της περιοχής μας ,θεωρούμε ότι καταφέραμε να αναδείξουμε μέσα από την εκδήλωση -γιορτή μας, όλα αυτά για τα οποία εσείς παλεύετε χρόνια και δικαίως έχουν αναδείξει την ΠΕΣ ως μία εκ των κορυφαίων Συνεταιριστικών Ενώσεων όχι μόνο της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίγιο: Όλα έτοιμα για το μεγάλο φιλικό των βετεράνων Παναιγιάλειου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports