Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 27 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες το θρίλερ «Wish Upon - Πρόσεχε Τί Εύχεσαι»

Στις 27 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες ...

Σε διανομή από την Odeon - Παίζει και ο 42χρονος Ράιαν Φελίπε

Καλοκαιράκι χωρίς κάποιο θρίλερ στις αίθουσες δεν γίνεται. Έτσι η εταιρεία Odeon κυκλοφορεί στις 27 Ιουλίου 2017 στις αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο) το φιλμ με τίτλο «Wish Upon - Πρόσεχε Τί Εύχεσαι» που διαφημίζεται ως μία καθηλωτική ταινία τρόμου που θα σε κάνει να σκεφτείς… διπλά πριν κάνεις μία ευχή.

Το φιλμ μας έρχεται από τον σκηνοθέτη του επιτυχημένου φιλμ τρόμου “Annabelle”, Τζον Ρ. Λεονέτι.

ΣΥΝΟΨΗ

Η 17χρονη Κλερ (Τζόι Κινγκ) προσπαθεί να επιβιώσει από την «κόλαση» του Λυκείου, παρέα με τις φίλες της, Μέρεντιθ (Σίντνεϊ Παρκ) και Τζουν (Σάνον Πέρσερ). Έτσι, όταν ο πατέρας της (Ράιαν Φελίπε) της χαρίζει ένα μουσικό κουτί με μία επιγραφή που υπόσχεται πως εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου, σκέφτεται πως δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Κλερ κάνει την πρώτη της ευχή και, προς μεγάλη της έκπληξη, πραγματοποιείται. Σύντομα, τα έχει όλα: χρήματα, δημοτικότητα και το αγόρι των ονείρων της.

Τα πάντα μοιάζουν τέλεια –μέχρι τη στιγμή που οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν με φρικιαστικούς, διεστραμμένους τρόπους. Τώρα, γεμάτη ενοχές, η Κλερ πρέπει να ξεφορτωθεί το κουτί, πριν αναγκαστεί, μαζί με αυτούς που αγαπά, να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Σκηνοθεσία: Τζον Ρ. Λεονέτι

Σενάριο:  Μπάρμπαρα Μάρσαλ

Παραγωγή:  Σέριλ Κλαρκ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζόι Κινγκ, Ράιαν Φελίπε, Κι Χονγκ Λι, Μίτσελ Σλάγκερτ, Σέριλιν Φεν, Kevin Hanchard και Σάνον Πέρσερ.

Το φιλμ προυπολογισμού 12 εκατομμυρίων δολαρίων και διάρκειας 90 λεπτών, βγαίνει σε ευρεία διανομή στο εξωτερικό αυτό το σαββατοκύριακο.

Η 18χρονη Τζόι Κινγκ έπαιξε και στο φιλμ που είδαμε πριν λίγο καιρό, "Εκδίκηση με στυλ" όπου υποδύθηκε την εγγονή του Μάικλ Κέιν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture