Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Το πιο χαρούμενο και γευστικό φεστιβάλ έρχεται στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας - Από γευσιγνωσίες και πικνίκ μέχρι συναυλίες και θερινό σινεμά

Το πιο χαρούμενο και γευστικό φεστιβάλ έ...

Αντίστοιχα φεστιβάλ σε πάρκα είναι παράδοση στην Ευρώπη τους καλοκαιρινούς μήνες

Το πιο χαρούμενο και γευστικό φεστιβάλ έρχεται στα μέσα Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, αναδεικνύοντας τους «Θησαυρούς της Αχαΐας». Ναι, έχουμε Θησαυρούς και μάλιστα πολλούς. Ίσως να μην τους γνωρίζουμε όλους, όμως η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας να τους συγκεντρώσει στο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο Πάρκο της πόλης, δίπλα στην θάλασσα είναι από αυτές τις περιπτώσεις που οι φορείς «αφουγκράζονται» την τάση των καιρών.

Αντίστοιχα φεστιβάλ σε πάρκα είναι παράδοση στην Ευρώπη τους καλοκαιρινούς μήνες, επιπλέον η ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων, μικρών και μεγαλύτερων παραγωγών, είναι αυτή που πια τα έχουν καθιερώσει στη συνείδηση κοινού εντός και εκτός Ελλάδα, κάνοντας το γευστικό τοπίο μας να ακμάζει, εν μέσω κρίσης.

Το Achaia Fest 2017 όμως δεν περιορίζεται μόνο στα Αχαϊκά Προϊόντα. Επιχειρήσεις, αξιοθέατα, πολιτισμός και πλήθος εκδηλώσεων συνθέτουν ένα διαδραστικό τετραήμερο από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου.

Το πρώτο μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: γευσιγνωσίες, γαστρονομία, δοκιμή ή και αγορά προϊόντων, συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, θερινό σινεμά και πλήθος άλλων εκδηλώσεων όλες με ελεύθερη είσοδο, ενώ ο χώρος ενδείκνυται και για πικνίκ.

Όλα τα προϊόντα και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Achaia Fest 2017 είναι αποκλειστικά από τον τόπο μας την Αχαΐα, ενώ ο επισκέπτης καλείται να διασκεδάσει, να δοκιμάσει να αγοράσει, και κυρίως να γνωρίσει τους «Θησαυρούς της Αχαΐας».

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή Επιχειρήσεων και Παραγωγών achaia FEST: στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, τηλ. 2610277679 εσωτερικό 32 (κ. Κούστας) ή στα τηλ. 2610 622406, 2610 279428, e-mail: [email protected]

Διαβάστε περισσότερα και αναλυτικές πληροφορίες για συμμετοχές:

Το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ Αχαϊκών Προϊόντων και Επιχειρήσεων τον Ιούνιο στην Πάτρα - Ραντεβού στο Νότιο Πάρκο

Πάτρα: Στο Νότιο πάρκο, τον Ιούνιο η διεξαγωγή του Αchaia Fest- Περισσότερες από 60 οι έως τώρα συμμετοχές

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life