Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Mε Μιλουτίνοβ για το "break" στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Mε Μιλουτίνοβ για το "brea...

Για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας

Στον Νίκολα Μιλουτίνοβ υπολογίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και για τους δύο προημιτελικούς με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, την Τετάρτη (26/4) και την Παρασκευή (28/4). Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στο 1-0 των «ερυθρόλευκων» επί της Εφές στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Πειραιά να γνωρίζει την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι στο Φάληρο, έχοντας εκτός παρκέ σε ολόκληρο το β΄ μέρος τον Σέρβο σέντερ λόγω τραυματισμού.

Ευτυχώς για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, το αιμάτωμα στο γόνατο δεν θα τον κρατήσει εκτός και στα δύο πλέον κρίσιμους αγώνες στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Στην προπόνηση της Δευτέρας (24/4), ο Μιλουτίνοβ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα είναι στην αποστολή για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης, αφού θα προηγηθεί προπόνηση στο ΣΕΦ. Ευχή όλων είναι να επιστέψει στην ίδια πόλη (στο Σινάν Ερντέμ) ο Ολυμπιακός, για το φάιναλ φορ της Euroleugue, προγραμματισμένο το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Μοναδική, αλλά σημαντικότατη απουσία για τον Ολυμπιακό, ο Ματ Λοτζέσκι. Αν και υπήρχαν αρχικά ελπίδες πως ο Αμερικανο ? Βέλγος φόργουορντ θα προλάβει κάποια από τα παιχνίδια των πλέι οφ, η κατάστασή του δεν το επιτρέπει.

Ο Λοτζέσκι δεν αγωνίστηκε στα δύο ματς του ΣΕΦ, ενώ κούτσαινε ακόμη (Αχίλλειος) την περασμένη Παρασκευή, την ημέρα του δεύτερου αγώνα.

Εκτός παραμένει και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος δεν φαίνεται να ενσωματώνεται στον Ολυμπιακό, καθώς η συμπεριφορά του έχει ενοχλήσει έντονα τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Στόχος των back to back πρωταθλητών Ευρώπης, το 2012 και το 2013, δεν είναι άλλος από τις δύο νίκες μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Όχι μόνο δηλαδή να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας που έχασε για ένα καλάθι, αλλά να «σφραγίσει» εκεί το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης.

Στην ομάδα υπάρχει πίστη, θέληση και αισιοδοξία, λόγω της εμπειρίας των παικτών της από τέτοιους αγώνες, την ομοιογένεια, τις μονάδες σε επίπεδο παικτών και βέβαια το «μέταλλο» του νικητή που διακρίνει τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών.

Σε συνδυασμό με το μεγάλο rotation εν συγκρίσει με αυτός της Αναντολού Εφές, ο Ολυμπιακός έχει βάσιμες ελπίδες να κάνει τουλάχιστον μία νίκη, μέσα στο «καυτό» πάντως Αμπντί Ιπεκτσί απέναντι στην αθλητική και εκρηκτική, αλλά άπειρη ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωλίγκα: Η πρόκριση θα κριθεί στην Πόλη για τον Ολυμπιακό


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports