Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Δεν απαντά σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής ο Πελετίδης -Το "μπαλάκι" στον Σκουρλέτη

Πάτρα: Δεν απαντά σε ερώτηση της Χρυσής ...

Με θέμα: «Ληξιπρόθεσμες οφειλές Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων - Πατρινό Καρναβάλι»

Αρνείται να απαντήσει ο Δήμος Πατρέων σε ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που αφορούν στο Καρναβάλι.Ο Δήμαρχος με επιστολή του στο Υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρει ότι οι προϋπολογισμοί και οι ισολογισμοί του  είναι αναρτημένοι στη ‘’Διαύγεια’’και πως "εξακολουθεί να είναι εν ισχύ η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, να μη διευκολύνει με οποιοδήποτε τρόπο τη δράση του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγή"ς.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κε Υπουργέ,

Με το υπ αριθ. 5985/22-2-2017 έγγραφο του Υπουργείου σας, και του υπ αριθ. 43778/23-2-2017 έγγραφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Ελλάδας μας κοινοποιήθηκε  ερώτηση  βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Προς ενημέρωσή Σας, αποστέλλουμε σχετικές ανακοινώσεις που έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο  και που εξέδωσαν ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι.

Όπως γνωρίζετε, όλα τα στοιχεία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, που αφορούν στην περίοδο από 24-12-2002 έως 30-4-2016 και  οι  σχετικές ρυθμίσεις,  βρίσκονται στο αρχείο του Υπουργείου Οικονομικών,  και σε γνώση της κυβέρνησης.

Σε ότι αφορά την Κοινωφελή Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι, οι προϋπολογισμοί και οι ισολογισμοί του  είναι αναρτημένοι στη ‘’Διαύγεια’’.

Κύριε Υπουργέ,

Εξακολουθεί να είναι εν ισχύ η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, να μη διευκολύνει με οποιοδήποτε τρόπο τη δράση του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

Με βάση τα παραπάνω είναι στην ευθύνη Σας στο πως θα ενεργήσετε.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κώστας Πελετίδης στο thebest.gr μετά την αθώωσή του: Βρίσκονται σε λάθος χώρο τα λαϊκά στρώματα που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις