Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εισαγγελέας κατά του διοικητή του ΟΑΕΕ γιατί δεν έκανε δεκτά τα ομόλογα του Πατρινού Αρτέμη Σώρρα! Το φαινόμενο του υποτιθέμενου σωτήρα της Ελλάδας

 Εισαγγελέας κατά του διοικητή του ΟΑΕΕ ...
Βγενόπουλος Φάνης

Υπάρχει και δικαστική απόφαση που φαίνεται να τον δικαιώνει για τα περίφημα 600 δις

Εισαγγελέας της Θεσσαλονίκης διέταξε έρευνα σε βάρος του διοικητή του ΟΑΕΕ γιατί δεν γίνονταν δεκτά τα «ομόλογα Σώρρα» με τα οποία κατέφταναν πολίτες για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους! Πρόκειται για περίφημα ομόλογα 600 δισ. δολαρίων,  που υποτίθεται ότι έχει καταθέσει ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας για να σώσει τη χώρα από το χρέος της .

Η αποκάλυψη για την παρέμβαση του Εισαγγελέα γίνεται από  δημοσίευμα του liberal.gr και έρχεται μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση από το athensvoice.gr, απόφασης από το  Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ότι υπάρχουν τα δισ. του Σώρρα.

Το σάιτ αποκαλύπτει ότι Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Σώρρα!

Σύμφωνα με τον δημοσίευμα του liberal, ο εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί.

Όσο για την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που προκάλεσε θυέλα αντιδράσεων, αυτή σύμφωνα με το athensvoice, αναφέρει:

«Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο κατηγορούμενος Αρτέμης Σώρρας, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία “RedPantherLimited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Να σημειωθεί ότι δεκάδες πολίτες έχουν τρέξει σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία να πληρώσουν με τα «ομόλογα του Σώρρα», με αποτέλεσμα να υπάρξει απάντηση από την Εφορία ότι δεν γίνονται δεκτά τα περίφημα ομόλογα.

Από την ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα, στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης. Πηγή φωτογραφίας: http://alfeiospotamos.gr/

Από την ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα, στο ...

Από την ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα, στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης. Πηγή φωτογραφίας: http://alfeiospotamos.gr/

Το φαινόμενο Σώρρας

Ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, πρώην ιδιοκτήτης παιδότοπου στην πόλη, έκανε την εμφάνισή του στην αρχή της κρίσης, παρουσιαζόμενος ως «εθνοσωτήρας» που θα απάλλασσε τη χώρα από το χρέος της. Στην αρχή εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης τίτλων της

«Τράπεζας της Ανατολής», η οποία αποδείχθηκε φούσκα. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε ως κάτοχος «εξακοσίων δισ. σε ομόλογα» που θα έδινε στην ελληνική κυβέρνηση για την αποπληρωμή του χρέους.

Το επόμενο βήμα ήρθε με την δημιουργία της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» που έχει τη μορφή Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης υποσχόμενος να δώσει 20.000 ευρώ σε κάθε έλληνα αν γίνει πρωθυπουργός και πως θα πληρώσει τα χρέη τους από τα περίφημα 600 δισ.

"Αφορίζει" τον Αρτέμη Σώρρα η Ιερά Σύνοδος!

Βέβαια τα μέλη της οργάνωσης πληρώνουν 10 ευρώ για την εγγραφή τους, ενώ καταβάλλουν και 5 ευρώ κάθε μήνα ως συνδρομή, ενώ πληρώνουν και για τα εξώδικα που στέλνουν στην Εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.

Η οργάνωση Σώρρα έχει γραφεία ανά την Ελλάδα, φυσικά και στην Πάτρα στην οδό Γερμανού, και να πραγματοποιεί ορκωμοσίες νέων μελών στον Δία και στους «12 Ολύμπιους Θεούς δημιουργούς μας» (!), επαναλαμβάνοντας φράση - φράση τον «ιερό όρκο του πολεμιστή» που απαγγέλλει πάντα κάποιος εκφωνητής.

«Ορκίζομαι υπακοή στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί», λένε ανάμεσα σε πολλά ακόμα παρόμοια, ενώ ορκίζονται μάλιστα «όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη» εάν παραβούν τον όρκο αυτό.

Υπάρχουν αρκετά βίντεο που καταγράφουν τις ορκωμοσίες αυτές και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει τον περασμένο Αύγουστο η ορκωμοσία που πραγματοποίησε ο Σώρρας στον χώρο της αρχαίας Ολυμπίας.

Τα τρισεκατομμύρια της Απολώνειας τεχνολογίας…

Όπως γράφει το thetoc.gr, αύμφωνα με όσα υποστήριζε ο Αρτέμης Σώρρας - τον οποίο φιλοξενούσαν ακόμη και μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί παραμονές εκλογών - πούλησε τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, ένα ποσό που ήταν διατεθειμένος να παραχωρήσει προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος της χώρας.

Απάτη ο ισχυρισμός του Πατρινού Αρτέμη Σώρρα

Πιο συγκεκριμένα, υποτίθεται ότι από τις 28/9/2012 έχει κατατεθεί το ποσό των 600 δισ. δολαρίων από τον οργανισμό ei-END υπέρ της σωτηρίας του ελληνικού χρέους.

Δήλωνε διατεθειμένος να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Διαβεβαίωνε πως ληξιπρόθεσμα ομόλογα αξίας 600 δισεκατομμυρίων $ είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο, Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.».

Πώς αποκτήθηκαν τα τεράστια αυτά ποσά;

Από την πώληση «ορισμένων πνευματικών δικαιωμάτων που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία». Σύμφωνα με τον κ. Λαμπράκη, στενό συνεργάτη του κ. Σώρρα, πρόκειται για μυστική τεχνολογία καυσίμων που γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες και πουλήθηκε στους Αμερικανούς έναντι 3 τρισ. δολαρίων!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις