Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Πέττας: «Να μην επιβάλει η Κύμη τον ρυθμό της»

Νίκος Πέττας: «Να μην επιβάλει η Κύμη το...

Ο έμπειρος γκαρντ του Προμηθέα για την αναμέτρηση στην Εύβοια

Ο Νίκος Πέττας τόνισε ότι ο Προμηθέας Πατρών δεν πρέπει να αφήσει την Κύμη να επιβάλλει τον ρυθμό της και ότι δεν πρέπει να αφήσει να χαθεί το παιχνίδι όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη συνάντηση της Κύμης Seajets με τον Προμηθέα ήταν την περσινή σεζόν στην Α2. Μάλιστα η ομάδα της Πάτρας ήταν η μοναδική που νίκησε μέσα στην έδρα της τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Κύμη!

Ο Προμηθέας Πατρών έχει μπροστά του το ματς με την Κύμη και ο Νίκος Πέττας τόνισε ότι ο αντίπαλος έχει μια πλειάδα πολύ καλών παικτών και τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να αφήσει τους γηπεδούχους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη. Ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, κάποια λάθη που κάναμε στο τέλος του κανονικού αγώνα, δυστυχώς επέτρεψαν στον αντίπαλό μας να ξαναμπεί στο κόλπο και να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, εκεί όπου είχε, πλέον, τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά και το ψυχολογικό αβαντάζ.

Θέλω να πιστεύω ότι το πάθημα, μας έγινε μάθημα. Δεν επιτρέπεται να ξαναχάσουμε παιχνίδι με τον ίδιον τρόπο και στην παράταση, όπως χάσαμε τους αγώνες στο Ρέθυμνο και στην Πάτρα από τον ΠΑΟΚ.

Στο μυαλό μας είναι μόνο η Κύμη. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Στο ρόστερ της, η Κύμη διαθέτει μια πλειάδα πολύ καλών παικτών, τόσο ξένων, όσο και Ελλήνων.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην αντίπαλό μας να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι του Σαββάτου. Πρέπει να πάμε τον αγώνα στα μέτρα μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την Κύμη από τις περσινές μας μάχες στην Α2 Εθνική Ανδρών του μπάσκετ, όμως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες στην Α1.

Το έργο μας τώρα είναι πολύ πιο δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε, πάντως, να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε το σερί των νικών μας απέναντι στην Κύμη.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας έχει πάρει τον ...αέρα της Κύμης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports