Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Με 20άδα στην Αθήνα για την εκτός έδρα αναμέτρηση με την Καλλιθέα

Παναιγιάλειος: Με 20άδα στην Αθήνα για τ...

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ

Με μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Δημητρόπουλου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα του στο δημοτικό στάδιο «Γρ. Λαμπράκης» (3μ.μ.) κόντρα στην Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Στην αυριανή αναμέτρηση ο Λεωνίδας Βόκολος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τσιλιγκίρη (τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς πρεμιέρας με τα Χανιά) και Κοντοέ, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του 46χρονου τεχνικού περί τα μέσα τής επόμενης εβδομάδας.

Αμέσως μετά την προπόνηση, που περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής, ο «μελανόλευκος» προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα και την οποία αποτελούν οι εξής: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρότας, Βλάχος, Ρέλλας, Ντέμο, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης, Πατινιώτης, Μωυσίδης, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Καζβιρόπουλος, Ξόμπλιος, Μπουρλάκης, Κρητικός και Σκαρτσίλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιγιάλειος: Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα στην Καλλιθέα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports