Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το τελικό ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ "Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται" - Στις 17 Νοεμβρίου στις Πατρινές αίθουσες

ΔΕΙΤΕ το τελικό ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ "Φ...

Πρόκειται για ένα φιλμ όπου το σενάριο υπογράφει η Τζόαν Ρόουλινγκ του "Χάρι Πότερ"

Έχουμε αναφερθεί ξανά στην συγκεκριμένη, πολυαναμενόμενη ταινία ενώ το τρέιλερ της ήδη προβάλλεται στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας και έχει εξάψει το ενδιαφέρον Στις 17 Νοεμβρίου 2016, αρχίζει μια νέα εποχή του Κόσμου των Μάγων της Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Tanweer για το φιλμ «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται - Fantastic Beasts And Where to Find Them» που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την ημερομηνία αυτή, ταυτόχρονα και με τις ΗΠΑ.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ» και της ταινίας «Θρύλος του Ταρζάν» με τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που είδαμε το περασμένο καλοκαίρι, και σε σενάριο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Έντι Ρεντμέιν, Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ, Νταν Φόγκλερ, Έζρα Μίλερ, Σαμάνθα Μόρτον. Τζεν Μάρεϊ, Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ και ο Κόλιν Φάρελ.

Στην ολοκαίνουργια περιπέτεια «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» που εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’20, επιστρέφουμε  στον διάσημο Κόσμο των Μάγων που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, μέσα από τη σειρά των best seller βιβλίων της, Χάρι Πότερ, τα οποία μεταφέρθηκαν µε μεγάλη επιτυχία στην μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο κερδοφόρα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο εμφανίζεται ο βραβευμένος µε Όσκαρ, Έντι Ρεντµέιν («The Theory of Everything»), στο ρόλο του Νιουτ Σκαµάντερ, του διασημότερου μαγικοζωολόγου του Κόσμου των Μάγων, ο οποίος στα ταξίδια του έχει συναντήσει και καταγράψει χιλιάδες μαγικά πλάσματα, τα οποία και συγκέντρωσε στο βιβλίο του Χόγκουαρτς, «Φανταστικά Ζώα και πού Βρίσκονται».

Τα «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» ξεκινούν το 1926 με τον Νιουτ Σκαμάντερ να έχει μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια εξόρμηση προκειμένου να βρει και να καταγράψει μια εντυπωσιακή γκάμα από μαγικά πλάσματα. Φτάνοντας στην Νέα Υόρκη για μια σύντομη στάση, θα μπορούσε να έχει περάσει και φύγει χωρίς το παραμικρό περιστατικό… αν δεν ήταν ένας Άμαγος (Μαγκλ για τους Αμερικάνους), με το όνομα Τζέικομπ, μια παραπεταμένη μαγική βαλίτσα και η απόδραση μερικών από τα φανταστικά ζώα του Νιουτ, που μπορούν να δημιουργήσουν μπελάδες, τόσο στον Κόσμο των Μάγων, όσο και των Άμαγων.

Ο Κόλιν Φάρελ έπαιξε πέρυσι στο «The Lobster - Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου. Κάνοντας το σεναριακό της ντεμπούτο στον κινηματογράφο, η Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ υπογράφει το σενάριο της ταινίας, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα Νιουτ Σκαµάντερ, και το εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται» .

Την σκηνοθεσία της ταινίας όπως προείπαμε, ανέλαβε ο 53χρονος Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης των τελευταίων τεσσάρων Χάρι Πότερ.

Το φιλμ θα παιχθεί και σε 3d.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture