Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται η συνέχεια του επιτυχημένου φιλμ τρόμου «Annabelle» -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Έρχεται η συνέχεια του επιτυχημένου φιλμ...

Θα βγει στις αίθουσες και της Πάτρας στις 18 Μαΐου 2017

O σκηνοθέτης του φετινού horror hit «Μη Σβήσεις το Φως - Lights Out», Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ (το φιλμ παίζεται αυτές τις μέρες και στην Πάτρα) συνεργάζεται με το δίδυμο των ταινιών «Το Κάλεσμα - The Conjuring», Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν στο sequel της ταινίας «Annabelle», μιας από τις πιο επιτυχημένες ταινίες horror των τελευταίων ετών.

Η θανάσιμη κούκλα «Annabelle» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της που συγκέντρωσε 257 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε όλο τον κόσμο.

Η νέα ταινία είναι και πάλι μια παραγωγή των Πίτερ Σάφραν και Τζέιμς Γουάν.

Στο «Annabelle 2» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άνναμπελ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Στέφανι Σίγκμαν («Spectre»), η Τάλιθα Μπέιτμαν («The 5th Wave»), η Λούλου Γουίλσον («Ouija 2», «Deliver Us from Evil»), η Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ («After the Dark»), η Γκρέις Φούλτον («Badland»), η Λου Λου Σάφραν («The Choice»), η Σαμάρα Λι («Foxcatcher», «The Last Witch Hunter»), η Ταϊλερ Μπακ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο και οι Άντονι ΛαΠάλια («Without a Trace») και Μιράντα Ότο («Homeland», τριλογία «The Lord of the Rings»). Το σενάριο είναι του Γκάρι Ντόμπερμαν που υπέγραψε το σενάριο και της πρώτης ταινίας.

Η ταινία «Annabelle 2», το πρώτο τρέιλερ της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Μαΐου 2017 σε διανομή από την Tanweer.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture