Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία του Παναιτωλικού στα Χανιά

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία του Παναιτωλι...

Οι Αγρινιώτες απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα από τον Πλατανιά

Άλλα ενενήντα λεπτά να έπαιζαν, γκολ δεν θα έβαζαν! Πλατανιάς και Παναιτωλικός... αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν μοιραία στο 0-0, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και μπόλικη σκοπιμότητα!

Ο Πλατανιάς υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή, οι Αγρινιώτες έπαιξαν πρωτίστως για να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, αν και στο τέλος θα μπορούσαν να πάρουν το ματς. Ο Σωτηρίου "έβγαλε" σωτήρια το πλασέ του Μαρκόβσκι.

Οι Χανιώτες έμειναν αήττητοι για τέταρτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους 8 πόντους. Από τη μεριά τους τα "καναρίνια" πήγαν στους 5 βαθμούς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (65' Στάθης), Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Σανισάβλιεβιτς (82' Γουνδουλάκης), Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μανούσος, Μουνάφο (65' Ντίνας), Γιακουμάκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος (75' Καμαβουάκα), Μάρκος Πάουλο, Οσμάρ Φερέιρα (58' Λεντέσμα), Ουάρντα, Τομανέ, Μαρκόβσκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Εκτός έδρας τρίποντο για τον Παναιτωλικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports