Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εννέα βραβευμένες ταινίες του 38ου Φεστιβάλ της Δράμας θα προβληθούν στα Τζουμέρκα το Σάββατο

Εννέα βραβευμένες ταινίες του 38ου Φεστι...

Στο 38ο Φεστιβάλ συμμετείχε και διακρίθηκε και η ταινία "Joanna" του Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη

Το 6o Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά στα Τζουμέρκα, την πανέμορφη ορεινή περιοχή της Ηπείρου, θα φιλοξενήσει 9 βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους από το 38ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Δράμας.

Μεταξύ των φιλμ που είχαν συμμετάσχει στο διαγωνιστικό μέρος του 38ου Φεστιβάλ τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλιστα διακρίθηκαν (κέρδισε το βραβείο καλύτερου ήχου και πρωτότυπης μουσικής για την Μαριέττα Φαφούτη ήταν και η «Joanna» του Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη με θέμα που αντλεί την έμπνευση του από τον αστικό μύθο της Γιαννούλας της Κουλουρούς).

Η έναρξη του 6ου φεστιβάλ θερινού σινεμά το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 θέλησε φέτος να είναι λίγο...παραμυθένια, όπως αναφέρει το σάιτ culturenow.gr.

Γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, η Βίκυ Βάββα δραματοθεραπεύτρια, σύμβουλος ψυχικής υγείας και παιδαγωγός θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού θα μας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού. Αφηγήσεις δύο παραμυθιών που θα καθηλώσουν μικρούς και μεγάλους στη σκιά του υπεραιωνόβιου πλατάνου του χωριού.

Λίγο μετά τις 9, τα ηνία της βραδιάς θα πάρουν οι «μικρομηκάδες» της Δράμας. Εννιά βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους συνολικής διάρκειας 114 λεπτών υπόσχονται να μας κάνουν να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να προβληματιστούμε και να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο της 7ης Τέχνης σε έναν μαγευτικό εξωτερικό χώρο που ο Σύλλογος Προσηλιωτών θα έχει μετατρέψει σε εξώστη με θέα τη Στρογγούλα! Η παραδοσιακή πλακόστρωτη πλατεία του Προσηλίου μετατρέπεται σε θερινό σινεμά.

Η είσοδος στην εκδήλωση στην Πλατεία Προσηλίου, στα Τζουμέρκα, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture