Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Επεισοδιακό φιλικό ανάμεσα σε Λάρισα και Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο: Επεισοδιακό φιλικό ανάμεσα σ...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Θεσσαλική πρωτεύουσα

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «AEL FC Arena», η Λάρισα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο. Παραλίγο... σύρραξη λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στην "AEL FC Arena" αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το γκολ για τους “βυσσινί” πέτυχε ο Βαρέλα (15'), ενώ η ισοφάριση ήρθε από το σημείο του πέναλτι με τον Παπαδόπουλο (68').

Λιγοστός ο κόσμος στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που "ζεστάθηκε" στο τέλος από τη σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων. Ο Λημνιός χτύπησε το Μασούρα, με αποτέλεσμα οι δύο προπονητές να βγάλουν εκτός αγώνα τους ποδοσφαιριστές τους.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (65′ Μασούρας), Γκόλιας, Φάρκας (65′ Γιοβάνοβιτς), Κοντόρ (58′ Μονιάκης), Αναστασόπουλος (65′ Ουρτάδο), Φατιόν (68′ Καρατάσιος), Λαμπρόπουλος (68′ Σουλιώτης), Βαρέλα (65′ Χοτζάλι), Ντέλετιτς (65′ Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης.

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπόυνοφ, Βιτόλο, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουμπίτεζ, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Κεϊτά, Στόϊτσεφ, Γκουγκούδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη του Λεβαδειακού επί της Λάρισας στο Αρένα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports