Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ του Ολυμπιακού, με τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο: Πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ του Ολυ...

Πρώτο φιλικό στην σεζόν για τους Περιστεριώτες

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο βράδυ (20/7 - 21.00) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σ' ένα φιλικό παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα τελικής πρόβας για τους “ερυθρόλευκους”, μια εβδομάδα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με απουσίες στο αυριανό φιλικό με την ομάδα του Περιστερίου, καθώς Ντομίνγκες και Πουλίδο είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμών, όπως και ο Ντα Κόστα που αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος ανακοίνωσε μετά την απογευματινή προπόνηση την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα η οποία είναι η εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Στην αντίπερα όχθη, το πρώτο του φιλικό για τη σεζόν 2016-2017 δίνει αύριο ο Ατρόμητος μπροστά στον κόσμο του στο Περιστέρι.

Πολύ καλή ευκαιρία για τον Τραϊανό Δέλλα να τεστάρει τους παίκτες του και τα όσα έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα στις προπονήσεις, αποτελεί το αυριανό φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι παίκτες εκτός από τους Κίναλη, Λαζαρίδη (Κ20), Κρουσέλ, Τσατσόπουλο και Βασιλείου που θα προπονηθούν το πρωί στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη των Μπουρουτζίκα, Ρούσση, Σούιτσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports