Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου στους παμπαίδες η Ολυμπιάδα

Βόλεϊ: Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου στους π...

Επικράτησε της ΕΑΠ στον τελικό με 3-0 σετ

Το διήμερο 13 και 14 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν με το final four παμπαίδων τα πρωταθλήματα στην ΕΣΠΕΠ.

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της Α΄ και Β΄ φάσης στα ημιτελικά ήταν, ΕΑΠ-ΑΠΙΣ Ζευγολατιού και Ολυμπιάδα-Καλαμάτα` 80.

Από τις αναμετρήσεις των ημιτελικών η ΕΑΠ δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με 3-1 του ΑΠΙΣ ενώ η Ολυμπιάδα κέρδισε εύκολα την Καλαμάτα με 3-0.

Την Πέμπτη στο Βραχάτι στο μικρό τελικό η Καλαμάτα κέρδισε τον ΑΠΙΣ 3-1 με το πρώτο σετ να λήγει 32-30 υπέρ της Καλαμάτας ενώ στον τελικό η Ολυμπιάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επικράτησε άνετα της ΕΑΠ με 3-0 (25-13,25-17,25-20).

Η Ολυμπιάδα με αρχηγό τον Αλέξανδρο Ράπτη που πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την εθνική παίδων στο βαλκανικό πρωτάθλημα, τους επιλεγμένους για το διακλιμακιακό Απόστολο Πομώνη, Ευάγγελο Κανελλόπουλο, Γιώργο Χριστόπουλο και τους ταλαντούχους Γιάννη Μακρή, Αλέξανδρο Αβράμη, Άγγελο Τσιόδουλο, Χάρη - Άγγελο Γαλάνη και Γιώργο Παπακανέλλο ήταν η καλύτερη ομάδα όλων στους τελικούς ενώ στους ανθρώπους της ομάδας επικρατεί χαρά και ικανοποίηση για την 2η συνεχόμενη επιτυχία των μικρών αφού βλέπουν το αναπτυξιακό μοντέλο που υλοποιούν τα 6 τελευταία χρόνια σταθερά να αποδίδει καρπούς με νέους αθλητές από τις υποδομές τους να πλαισιώνουν την ανδρική τους ομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports