Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αετός Ρίου: Οργάνωση και υποδομές φέρνουν υγεία, πολιτισμό και την...άνοδο

Αετός Ρίου: Οργάνωση και υποδομές φέρνου...
Μάτσας Ηλίας

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Αετού, Στέφανος Καρβέλης αναλύει στο thebest.gr το πλάνο της ομάδας

Ο Αετός Ρίου Α.Ο. είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο που με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας επιδιώκει να είναι η πρόσβαση των νέων της περιοχής στον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Εδώ και 3 χρόνια όταν και ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο, που αποτελείται από παλαίμαχους αθλητές της ομάδας, έκανε μια ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στην ομάδα στα νέα αυτά παιδιά με μόνη απαίτηση το σεβασμό σε κανόνες συμπεριφοράς που θέσαμε ως διοίκηση και έχουν να κάνουν με την ηθική και γενικότερα το σεβασμό στο συνάνθρωπο και τον αθλητικό πολιτισμό και όχι με κριτήριο πόσο καλοί παίκτες είναι.

Σκοπός άλλωστε είναι ο αθλητισμός η κοινωνικοποίηση και η χαρά που προσφέρουν τα παραπάνω.

 

Ο πρόεδρος του ΔΣ, Στέφανος Καρβέλης, μίλησε στο thebest.gr τονίζοντας την αναγκαιότητα στήριξης του τοπικού αθλητιμσού, των υποδομών και τον ακαδημιών.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Παράλληλα με την ανδρική ομάδα δημιουργήσαμε στην ίδια φιλοσοφία τμήματα υποδομών που με πολύ χαμηλό μηνιαίο κόστος στα 7 ευρώ και με τη προϋπόθεση ο κηδεμόνας να είναι μέλος στην ομάδα (ώστε να μπορεί συναποφασίζει μαζί με το Δ.Σ.) συμμετέχοντας μέσω των Γενικών Συνελεύσεων στα θέματα της ομάδας.

Τα τμήματα υποδομών του Αετού Ρίου συμμετείχαν φέτος και στα 4 επίσημα Παιδικά Πρωταθλήματα που διοργανώνει εξαιρετικά η Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Τη προσπάθεια αυτή αγκάλιασε η τοπική κοινωνία και οι επιχειρήσεις της που βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν σε πολύ δύσκολες εποχές αλλά και ο Δήμος της Πάτρας.»

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά για την ανδρική μας ομάδα ήταν εξαιρετική και με την σοβαρή και μεθοδική δουλειά του φίλου συμπαίκτη και προπονητή UEFA C Θανάση Κατσαντούλα τα παιδιά μας κατάφεραν να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση και να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Β κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τη σημαντική και μεθοδική δουλειά του Θανάση στην επιτυχία αυτή συνέβαλε και το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους τα παιδιά μας και φυσικά το πάθος και η σοβαρότητα που έδειξαν σε κάθε παιχνίδι.

Εκ μέρους της διοίκησης σε αυτό συνέβαλε ο κος Μάκης Μαγδαληνός που ως Γενικός Αρχηγός ήταν παρών σε κάθε περίσταση υποστηρίζοντας και επιβλέποντας την εφαρμογή των κανόνων και αρχών που η διοίκηση έχει θέσει .

Φυσικά συνέβαλε και η πίστη μας σε αυτά τα εξαιρετικά παιδιά ,σε όλα τα επίπεδα, που συγκροτούν την ανδρική ομάδα και δε ξεχνάμε την αγάπη των φιλάθλων - κατοίκων της περιοχής που μας στηρίζουν.»

«Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον και συνεχίζουμε έχοντας συγκεκριμένο πλάνο με σοβαρότητα και σταθερά βήματα το έργο μας σε όλα τα τμήματα της ομάδας με επίγνωση του ποιοι είμαστε και πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψουμε με ένα μόνο σκοπό

«Τον υγιή αθλητισμό και τη χαρά στα πρόσωπα όσων συμμετέχουν σε οποιοδήποτε επίπεδο.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Άνοδος για τον Αετό Ρίου στην Β' κατηγορία-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports